SON DAKİKA
Hava Durumu

Özer Matlı’nın FETÖ kamburu!

Bursa’da BTSO Başkanlığı için bir süredir hamleler yapan ve bu hedef doğrultusunda büyük bir çalışmanın içine giren Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özen Matlı, adeta bu uğurda şeytanla bile işbirliği yapabilir görüntüsü veriyor. Türk devletini hedef alan 17-25 kalkışmasının ardından bile FETÖ’cü işadamı kuruluşu BUGİAD’la ilişkilerini kesmeyen Matlı, hükümet ve AK Partiyi hedef alan FETÖ’cü medyanın canlı yayınında, Erdoğan düşmanlarıyla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2020 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2020 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özer Matlı’nın FETÖ kamburu!

Bursa uzun süredir belli kişi ve grupların dizayn faaliyetlerini ibretle izliyor. Eski Bakan Faruk Çelik destekli FETÖ’cü enBursa.com oluşumunun bir süredir parlatmaya çalıştığı isimlerden biri de Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı. Görev sorumluluk bölgesinde tüccarın sıkıntılarıyla ilgilenmesi gerektiği yerde siyaset ve BTSO seçimlerine kendini endeksleyen Matlı, AK Parti karşıtlığının odağı olan kişi ve kurumlarla da yakın ilişkiler kurmaktan geri kalmıyor.

MATLI KİMLERLE YAYINDA?

Türkiye’de darbe söylentilerinin ayyuka çıktığı bir dönemde, hükümeti ve Bursa AK Parti yönetimiyle belediye başkanlarını hedef alan FETÖ’cü enBursa.com’un da bünyesinde bulunduran EA Medya’nın İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük’ün kurucularıyla yayına çıkan Matlı, hem Faruk Çelik hem de tayfasına selam çakarken, BTSO seçimlerine yönelik hamlelerini de sürdürmüş oldu.

SERKAN İNCİ HÜKÜMETE ÇAKIYOR!

Kardeşi AK Parti’de milletvekilliği yapmış ve kendisi de mevcut konumunu AK Parti’ye borçlu olan Özer Matlı, dün hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her fırsatta çakan İnci Sözlük’ün kurucusu ve ortağı Serkan İnci, enBursa.com’un kurucusu Emin Adanur ve Uludağ Sözlük sahibi Sivaslı Aşkenazi Yahudilerinden İsmail Alpen’le iki sözlüğün canlı yayınını katıldı. İnci Sözlük’ün ortağı Serkan İnci, sistematik bir şekilde hükümete çakıyor. İnci, Gezi kalkışmasının da destekçilerinden biri aynı zamanda.

KENDİSİ YAHUDİ KARDEŞİ FİRARİ

Emin Adanur’un ortak olduğu ve Özer Matlı’nın canlı yayına çıkmayı kabul ettiği ikinci isim ise Uludağ Sözlük’ün sahibi İsmail Alpen. Twitter hesabından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere en tepeden en aşağıya kadar devletin tüm birimlerini hedef alan ve F tipi sistematik eleştiriler getiren Sivaslı Aşkenazi Yahudilerinden İsmail Alpen'in kardeşi de ByLock kumpasçısı firari Yasin Alpen. İşin ilginç yanı Uludağ Sözlük ve İnci Sözlük, bu kadar iktidar karşıtı Erdoğan muhalifi olmalarına rağmen özellikle yerel seçimler önceki gerek sözlüklerden gerek kullandıkları hesaplardan Faruk Çelik’in Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması için büyük propaganda ve çalışma yaptı. Neden?

VE ENBURSA.COM EMİN ADANUR

Yerel seçimler öncesi Eski Bakan Faruk Çelik’in önce Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmesi için büyük çaba harcayan ekipte yer alan üçüncü isim enBursa.com’un sahibi Emin Adanur. Bu ekip Çelik’in aday gösterilmeyeceğinin anlaşılmasının ardından CHP adayı Mustafa Bozbey’e açık destek verdi, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş hakkında kara propaganda çalışması yürüttü. Enbursa.com son dönemde AK Parti, AK Parti Bursa İl Başkanı ve özellikle Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kara propaganda çalışmalarının merkezi durumunda. Daha trajik olanı ise bir süre önce yayına çıkartılan enBursa.com’un sahibi Emin Adanur’un, “FETÖ’ye devletin anahtarını AKP verdi” demesi ve hedef göstermesi oldu. Marksist isimlerle çalışan Adanur, 17-25 Aralık sonrası FETÖ eylemlerine katılmış ve Bursa İmamı firari Cansun Sarıyıldız’la görüntüler vermiş bir isim. İsimler ve ilişkiler ne kadar da FETÖ’yü işaret ediyor! Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, 17/25 sonrası FETÖ’cü işadamı derneği BUGİAD üyeliğini ısrarla sürdürmüştür.

ÖZER MATLI KİME HİZMET EDİYOR?

Bursa Ticaret Borsası Başkanlığı koltuğu kendisini kesmeyen ve daha fazlasını isteyen Özer Matlı, şimdi Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun desteği ile BTSO’ya yürümek istiyor. Emin Adanur’un Alinur Aktaş ve AK Parti’yi hedef alan açıklamaları ortada dururken, Özer Matlı’nın bu yayına çıkması oldukça ilginç ve tartışmalı bir durum. Bu süreçte hamlelerini ona göre atan Matlı’nın FETÖ ve Gezi destekçisi, AK Parti ve Erdoğan karşıtları ile bir araya gelmesi oldukça ilginç. Acaba Matlı ne yapmak istiyor? Açık açık AK Parti ve Erdoğan’ı hedef alan kişilerle yan yana gelerek bir yol ayrımının sinyallerini mi veriyor? Yoksa veda edecek onun mesajı mı? Yoksa düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek, herkesle bir araya gelerek ittifak kurabileceğini mi göstermeye çalışıyor? Bursa kamuoyu dikkatle takip ediyor. Özer Matlı nereye koşuyor?

                                                                                                                                              

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.