SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlem: “Bal-Göç’te yepyeni bir dönem başlayacak”

Bal-Göç’te Yenilik ve Değişim Grubu Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, mahalle ziyaretlerinde bir araya geldiği dernek üyelerine, “Sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle pırıl pırıl, yıpranmamış, tertemiz bir ekiple göreve geldiğimizde Balkan Göçmenleri ve Bal-Göç için yepyeni bir dönem başlayacak.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2022 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özlem: “Bal-Göç’te yepyeni bir dönem başlayacak”

Bursa Bal-Göç’te 13 Mart 2022 günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi, Bal-Göç’te Yenilik ve Değişim Grubu Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem mahalle ziyaretlerini sürdürerek üyelerle bir araya geldi. Yediselviler, Sıracevizler, Yeşilyayla, Yunusemre ve Millet mahallelerini ziyaret eden Özlem kıraathane ve mahalle meydanlarında üyelerle sohbet etti. Adaylık açıklamasında da, ileriki tarihlerde başkan olarak her hafta bir mahalleyi ziyaret edeceğini söyleyen Özlem, üyelerle yüzyüze iletişimin önemini bir tekrar vurguladı.

“BAL-GÖÇ’TE DURAKLAMA DÖNEMİ BİTECEK”

Bal-Göç Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, mahalle ziyaretinde Balkan Göçmenlerinin hak ettiği değeri görmesi ve  Bal-Göç’ün yeniden o ilk kuruluş yıllarındaki gibi etkin ve ses getiren bir dernek olması için yönetime talip olduğunu anlattı. Özlem, “13 Mart 2022 günü gerçekleştirilecek kongreyle Bursa Bal-Göç’te duraklama dönemi bitecek” dedi.

“GERÇEKLEŞMEYECEK SÖZLER VERMİYORUZ”

Genel Başkan Adayı Doç. Dr. Kader Özlem, Gençleşen Bal-Göç, Proje Üreten Bal-Göç, Bütünleşen Bal-Göç, Kadınların Söz Sahibi Olduğu Bal-Göç, Sözü Geçen Bal-Göç, Bilimsel Ve Yol, Gösteren Akademik Bal-Göç başlıklarıyla projelerini anlattı. Özlem şunları söyledi: “Bizler sizlere hayali projeler vaat etmiyoruz. Gerçekleşmeyecek sözler vermiyoruz. Biz önceliğimiz insanlarımızın gönlüne ulaşmak, onlarla bir arada olmak, camiamızın ve insanlarımızın Bursa’da hak ettikleri yerlerde olmalarıdır. Allah’ın izniyle pandemi şartlarının bitmesiyle birlikte, tüm göçmenlerin bir arada olabileceği kitlesel etkinliklere öncelik vereceğiz.”

Özlem, sözlerini “Sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle pırıl pırıl , yıpranmamış , tertemiz bir ekiple 13 Mart 2022 günü  göreve geldiğimizde, Balkan Göçmenleri ve Bal-Göç için  yepyeni bir dönem başlayacak.” diyerek tamamladı.

“GENÇLERE SÖZÜMÜZ VAR”

Yediselviler Mahalle toplantısında, en küçük katılımcı olan 12 yaşındaki Eymen Vatansever ile yakından ilgilenip onun fikirlerini dinleyen Doç. Dr. Kader Özlem, “6 Yıl sonra üye olacak yaşa geldiğinde daha aktif ve etkin bir Bal-Göç olacak, sana söz veriyorum. Biz sadece mevcut gençleri değil geleceğin gençlerini de önemsiyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.