SON DAKİKA
Hava Durumu

Romanlar’dan teşekkür mesajı!

Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Bursa’da da 8 Nisan Dünya Romanlar günü bir dizi programlar ve etkinliklerle kutlandı. Bursa Valiliği tarafından düzelenen ve protokolün de katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla STK ve protokol mensupları bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Romanlar’dan teşekkür mesajı!

Düzenlenen organizasyonlar Roman vatandaşları memnun ederken Roman Eğtitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Zeki Servili bir açıklama yaparak gösterilen ilgiye teyekkür etti.

 

Servili, “ Bursa Valiliğimizin öncülüğünde tüm devlet ve siyasi kurumların katılımı ile iftar programı düzenlenmiş ve Roman STK’lar ve Roman vatandaşların katılımı ile iftar yemeğinde bir araya gelinmiş, aile ziyaretleri yapılarak sorunlar yerinde görülmüştür. 8 Nisan Dünya Romanlar Gününde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilerek Romanların sorunlu değil, sorunları olan bir toplum olduğu ve bu sorunlarımızı bir an önce giderilmesi konusunda bizlere verilecek her türlü göreve hazır olduğumuz vurgulanmıştır. Roman toplumu için anlamlı ve farkındalığımız açısından önemli olan bu günde devletimizin bizlere gösterdiği bu teveccühün karşılıksız kalmayacağını ifade ederek başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bursa Valisi Yakup Canpolat' a, AK Parti Millet Vekili Refik Özen' e, AK Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç hanımefendiye, BBB Başkanı Vekili Süleyman Çelik' e, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Emel Gözükara Durmaz hanımefendiye ve katılım sağlayan tüm kamu kurum amirlerine ve siyasi erklere sonsuz teşekkür ederim” dedi.

(Elif SUCU)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.