SON DAKİKA
Hava Durumu

Şantajcı Necmi’nin arkasında kim var?

Aylardır Bursa’da önüne gelene çamur atan, bu kentin yöneticilerine ahlaksızca suçlamalarda bulunan ve insanlara şantajcı, rüşvetçi yaftası yapıştırmaya kalkan Necmi İnce (40), İznik’te bir işadamından şantajla para alırken suçüstü yakalandı. Şimdi kamuoyu Necmi İnce ile hareket edenleri ve Necmi İnce’nin kimlerden emir alarak bu rezil yayınları yaparak, insanlara saldırdığının ortaya çıkmasını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şantajcı Necmi’nin arkasında kim var?

Alpaslan YILDIZ

Bursa’da yıllardır insanlara itibar suikastı yapan, siyasilerle çektirdiği fotoğraflarla insanları tehdit ettiği ileri sürülen çakma gazeteci Necmi İnce son işinde yakayı ele verdi. Kendini kamuoyuna usta gazeteci olarak pazarlayan ve birlikte hareket ettiği birkaç şarlatanla insanlara itibar suikastı yapan Necmi İnce, İznik’te düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

DÜĞMEYE GEÇEN HAFTA BASILDI

İddiaya göre İznik’te işadamı Fuat Elbir’e giderek kaçak villaları olduğunu söyleyen İnce, 200 bin lira vermezse kendisini haber yapıp rezil edeceğini söylüyor. Bunun üzerine geçen hafta avukatları aracılığıyla savcılığa Necmi İnce hakkında suç duyurusunda bulunan işadamının başvurusu üzerine Cumhuriyet Savcılığı harekete geçerek teknik takip başlatıyor. İşadamı ile daha önce iki kez bir araya gelerek pazarlık yapan İnce’nin her anı kayıt altına alınıyor. Seri numaraları alınan paraları teslim etmek üzere İznik’te bir benzin istasyonunda işadamı, paraları Necmi İnce’ye veriyor. Tamamı kayıt altında olan buluşmadan çıkarken polis Necmi İnce’yi suçüstü yakalıyor. Bu süreçte savcılığın Necmi İnce ile ilgili kabarık bir dosya hazırladığı ve dosyada önemli delillerin olduğu bildirildi.

BİRÇOK KİŞİYE ŞANTAJ YAPTIĞI BELİRLENDİ

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Necmi İnce’yi rüşvet, şantaj ve tehdit suçlarını işlediği gerekçesiyle takibe aldı. Uzun süredir yapılan teknik ve fiziki takibin ardından İnce’nin, kentteki birçok iş insanı, siyasetçi ve yerel gazete temsilcilerini tehdit ettiği ve şantaj yoluyla rüşvet almaya çalıştığı belirlendi.

BEL ALTI AHLAKSIZCA SALDIRILAR

Kendisine ilan verilmediği gerekçesiyle bir yılı aşkın süredir Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a utanmazca bel altı iftiralarda bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nden 3 milyon lira para istediği ileri sürülen Necmi İnce, benzer şantaj ve tehditleri onlarca kişiye yaptığı biliniyor. Son aylarda AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman başta olmak üzere AK Parti’yi hedef alan ve itibar suikastı yapan İnce hakkında Bursa Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde oluşturulan etik kuruluna çok sayıda şikayet geldiği öğrenildi.

ARKASINDAKİ GÜÇLER KİM?

Necmi İnce’nin şantaj ve tehditle para alırken suçüstü yakalanmasının ardından şimdi kurduğu şantaj çetesinde kimlerin olduğu merak ediliyor. Necmi İnce’ye kimlerin ne için para verdiği, kimlerden emir alarak bir çok kişiye itibar suikastı yaptığını Türk adaletinin hızlı bir şekilde ortaya çıkacağından kuşkumuz yok. Kamuoyu, aylardır gündemi meşgul eden şantajcıyı kimlerin oynattığını merak ediyor ve bunların oraya çıkmasını bekliyor. Gerek telefon kayıtları gerekse whatsapp yazışmalarından başka kimlere şantaj yaptığı da ortaya çıkacaktır.

ERDOĞAN VE SOYLU’NUN FOTOĞRAFLARINI KULLANIYOR

Şantajla para alırken Türk polisinin kıskıvrak yakaladığı Necmi İnce, sosyal medya hesaplarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafları kullanıyor. İnsanlara da bu fotoğrafları göstererek gözdağı vermeye kalkan İnce, eski bakanların isimlerini de kullanarak pis işlerini sürdürüyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.