SON DAKİKA
Hava Durumu

Söğütlü’den gençlere jest!

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü ve yönetimi, hafta sonu üniversite sınavına giren gençleri kahvaltıda ağırladı. Gençlere moral vermek için yapılan organizasyona çok sayıda Mudanyalı genç katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Söğütlü’den gençlere jest!

Mudanya’da AK Parti İlçe Başkanlığı, üniversite sınavında ter döken gençleri, düzenlediği kahvaltı programında ağırladı. Bu yıl salgın nedeniyle daha bir stresli bir süreçten geçerek sınava giren gençlere moral motivasyon olması için düzenlenen organizasyonda, gençler hem kahvaltı yaptı hem de güzel bir gün geçirdi.

“HEYECANLARINA ŞAHİT OLDUK”

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı İnci Söğütlü organizasyonun ardından yaptığı açıklamada, “AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı olarak sınava giren gençlerimizle moral kahvaltısında buluştuk ve birlikte hem sohbet ettik hem de geleceğe dair planlarını konuştuk. Onlarla vakit geçirmek, gözlerindeki ışığa ve yüreklerindeki heyecana şahit olmak bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı.

“BUGÜNÜN GENÇLERİ YARININ YÖNETİCİLERİ”

Kahvaltı sırasında gençlere de seslenen AK Parti İlçe Başkanı Avukat İnci Söğütlü gençlere, “Büyük düşünmekten, büyük hayaller kurmaktan, büyük hedeflere doğru yol almaktan asla vazgeçmeyin. Çünkü arkanızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti var” ifadelerini kullandı. Organizasyonun ardından birlikte fotoğraf çektirilirken gençler, Söğütlü ve yönetimine teşekkür etti. (Elif SUCU)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.