SON DAKİKA
Hava Durumu

Toplu ulaşımda Uluyol yerine Ankara yolu

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan T2 hattının T1 hattına bağlanması için 3 etapta yapılacak çalışmalar sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2021 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2021 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Toplu ulaşımda Uluyol yerine Ankara yolu

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan T2 hattının T1 hattına bağlanması için 3 etapta yapılacak çalışmalar sürüyor. T1 hattı seferlerine ara verilirken, Uluyol Caddesi’ni kullanan toplu taşıma araçlarının güzergâhı da çalışma süresince Ankara yolu olarak değiştirildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kenti demir ağlarla örme hedefleri doğrultusunda projelendirdiği Kent Meydanı Terminal tramvay hattında eksik imalâtların tamamlanması için yapılan çalışmalar devam ediyor. Toplam 9 bin 445 metre uzunluğunda 11 istasyonlu T2 hattının, T1 hattına bağlanması çalışmalarının 3 etap halinde yapılması planlandı. Çalışmaların birinci etabında makas montajı ve katener direği imalâtları yapılacak. Bu kapsamda Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin İstanbul Caddesi’ne bağlanan bölgesi 20 Şubat 2021 Cumartesi gününden itibaren trafiğe kapatıldı. Çalışmalar sebebiyle T1 hattı seferlerine de ara verildi.
Güzergâh değişti
Öte yandan çalışmalar sebebiyle Uluyol’dan (Kıbrıs Şehitleri Caddesi) gelip, Gençosman ve Ankara yoluna (Ulubatlı Hasan Bulvarı) dönüş yapan belediye otobüslerinin güzergâhında da değişiklik yapıldı. Uluyol’dan Gençosman ve Ankara yoluna dönüş yapan 38 numaralı hat, Uluyol yerine Ankara Yolu’nu kullanacak. Yine Uluyol’dan Gençosman - Ulubatlı Hasan Bulvarına dönüş yapan 36, 18/İ, 19/A, 19/İ, S/1, 15/A, 5/A ve 17/A toplu taşıma araçları Darmstad Caddesi - Stadyum Caddesi - Merinos Kavşağı - Ankara Yolu - Kent Meydanı Kavşağı güzergâhını kullanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.