SON DAKİKA
Hava Durumu

UEDAŞ'tan kesintisiz mesai

UEDAŞ ekipleri, aralıksız mesaisini sürdürüyor. Kış mevsiminin etkilerini göstermesiyle birlikte sokağa çıkma kısıtlamalarını da fırsata çeviren ekipler, kırsal bölgelerdeki çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2020 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2020 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
UEDAŞ'tan kesintisiz mesai

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu bünyesinde Güney Marmara'da elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 50 bin kilometreyi geçen hat uzunluğu ve 25 binin üzerindeki trafosuyla kesintisiz enerji hizmeti sağlıyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında da hizmet bölgesindeki kırsal mahalleleri besleyen enerji nakil hatlarına bakım yapılırken, aydınlatma direklerinin de rutin kontrolleri sağlanıyor. Geniş araç filosu ve deneyimli ekipleriyle en zorlu bölgelere bile ulaşan UEDAŞ, kesintisiz enerji için 7/24 esasıyla sahada yer alıyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 5 milyonluk bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren UEDAŞ, SCADA sistemleri sayesinde de tüm şebekeyi uzaktan kontrol ve izleyerek elektrik kesinti sürelerini minimuma indiriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.