SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım’dan Türkyılmaz’a salvo!

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın 2014 yılında henüz göreve geleli bir yıl olmadan “Mudanya’da 30 yıldır yapılamayanları yaptım" demeye başlamıştı. 7,5 yıldır da Mudanya'da aynı kaseti çalmaya devam ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım’dan Türkyılmaz’a salvo!

Memleket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, haftalık olağan basın toplantısında CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı sert bir dille eleştirerek, 7.5 yılda Mudanya’yı 30yıl geriye götürdüğünü söyledi. Yıldırım, “100 proje sözünden "200'ünü gerçekleştirdik" diyerek de Mudanya'nın poyrazında yeni hayallere yelken açıyor! Şu bir gerçek değerli Mudanyalılar..!  Söz verdikleri doğru, ancak bunun dışındaki çoğu şey hayal ürünü olarak kağıt üzerinde kalan projelerden ve hamaset nutuklarından ibaret...” ifadelerini kullandı.

SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Yıldırım, Türkyılmaz’ın verdiği sözleri tutmadığını belirterek, “Dilerseniz Sevgili Başkan Hayri Türkyılmaz'ın söz verdiği ve 7,5 yıldır haber alınmayan projelerden bazılarını hatırlatalım sizlere.. Yeni Kapalı Pazar Yeri.. Nereye yapıldı? Mudanya Kongre ve Fuar Merkezi'ni gören oldu mu? 2014'te sözü verilen 2019'da ise seçimden sonra temeli atılacak dediği Cemevi projesi ne oldu? 2020 yılında temeli atılacak denilen Sokak Hayvanları Köyü'nü bilen var mı? Göreve geldiği 7 buçuk yıl önce "Satmayı bırak hepsini geri alacağım" dediği Mudanya Belediyesi mülklerinden kaç dönüm yer sattığını biliyor musunuz? Uçaklardan bakıldığında masmavi havuz olarak görünecek çakmak çakmak gözleri ile Atatürk silüetli ormana ne oldu? Belediye mülkü olan ve restore edeceğini söylediği Dereköy Kilisesi'nden geriye ne kaldı? Meydanların altına yapmaya söz verdiği otoparklar yerin dibine mi girdi? Yaşlı vatandaşlarımız için söz verdiği 'Altın Yıllar Yaşam Köyü' yıllanmış proje olarak mı inşaa edildi? Yeni Mudanya Belediye Meclis Salonu hizmete girdi mi? Peki ya Nikah Salonu'ndan haber aldınız mı? 2014 seçim vaadi kitapçığındaki Balık Hali nerede? "Biz daha iyi yaparız" diye Büyükşehir Belediyesi'nden devralınan Kapalı Yüzme Havuzu, 1 yılı aşkın süredir her ay açılacak diye beklemiyor mu?

Tahliye ettirdiği Öğretmen Evi binası da tadilat adı altında çürümeye terk edilmedi mi?

Üç defa temeli atılan (Bitene kadar 1-2 defa daha temel atma töreni bekliyoruz) 30 defa projesi değişen ve "sosyal yaşam merkezi" olacağı sözü verilen Yıldız Tepe Projesi, AVM olma yolunda değil mi? 7,5 yıldır hayal ürünü ve kağıt üzerinde kalan projelere verilen ödüllerin yanı sıra 'ısmarlama' tarih koruma ödülleriyle kendini avutan bu yönetimi, Mudanyalı hemşehrilerimiz gayet açık ve net görüyor. Kendisinden ve etrafındaki kişilerden başka hiç kimsenin inanmadığı bu yerel yönetimden ilk seçimlerde Mudanya'mızı kurtaracağız.  Geleceğimizi geri alacağız!” dedi.

(Deniz AKIN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.