SON DAKİKA
Hava Durumu

1. Gençlik Zirvesine, Büyükorhanlı gençlerden yoğun ilgi

 Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED)’in organize ettiği, BÜGED 1.Gençlik Zirvesi programı Büyükorhanlı gençlerin yoğun katılımı ile

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED)’in organize ettiği, BÜGED 1.Gençlik Zirvesi programı Büyükorhanlı gençlerin yoğun katılımı ile Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Seyrek’in sunumuyla, derneğin ana hedefinde olan projeler, gelen katılımcılara anlatıldı. 

Programın devam eden kısmında ise, sosyal kültürel etkinliklerin yanı sıra yörenin değerlerini ve zenginliklerini tanıtacak yöre halkına fayda sağlayacak somut projeler tanıtıldı.  Bu oluşumda hiç kimseyi ayrıştırmadan, bütünlük ilkesiyle hareket edilmesi gerektiği ve BÜGED’in bunun için ortak platform olacağını aktaran başkan Emrah Seyrek yaptığı konuşmada “Gençlerle olan bağlarımızı güçlendirmek, birlikte hareket edebilmek, bize destek olabilecek yeni arkadaşlara ulaşmak üzere düzenlediğimiz bu etkinliğin, katılım yoğunluğuna ve oluşan sinerjiye bakıldığında başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. İnşallah bundan sonra aramıza yeni arkadaşlarımızında katılımı ile çok daha sağlam ve emin adımlarla Büyükorhan'ımız için çalışmaya devam edip geleceğine yön vereceğiz" dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.