SON DAKİKA
Hava Durumu

14 saatlik kabus sona erdi

ORHANGAZİ’YE BAĞLI ÇAKIRLI MAHALLESİ'NDE BALIKÇILIK YAPAN VE ÖĞLEN SAATLERİNDEN BERİ AÇILDIKLARI İZNİK GÖLÜ'NDE KENDİLERİNDEN HABER ALINAMAYAN YAŞLI ÇİFT, GECE YARISI, SANDALLARI İLE BİRLİKTE SAHİLE ÇIKTI. JANDARMA VE ARAMA KURTARMA EKİPLERİNİN YAKLAŞIK 8 SAAT ARAMA YAPTIĞI İZNİK GÖLÜ'NDE YOĞUN SİSTEN DOLAYI YOLLARINI KAYBEDEN VE GÖLÜN DİĞER YAKASINDAKİ NARLICA MAHALLESİ ALTINDA SAHİLE ÇIKAN ÇİFTİN, BURADA SİSİN DAĞILMASINI BEKLEDİKLERİ VE SİSİN DAĞILMASINDAN SONRA DA KENDİ SANDALLARI İLE YENİDEN ÇAKIRLI ALTINDAKİ BALIKÇI BARINAĞINA DÖNDÜKLERİ KAYDEDİLDİ. (MUSA ÖZTÜRK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
14 saatlik kabus sona erdi
Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Mahallesi'nde balıkçılık yapan ve açıldıkları İznik Gölü'nde kendilerinden haber alınamayan yaşlı çift, gece yarısı, sandalları ile birlikte sahile çıktı.
 

 

Jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 8 saat arama yaptığı İznik Gölü'nde yoğun sisten dolayı yollarını kaybeden ve gölün diğer yakasındaki Narlıca Mahallesi altında sahile çıkan çiftin, burada sisin dağılmasını bekledikleri ve sisin dağılmasından sonra da kendi sandalları ile yeniden Çakırlı altındaki balıkçı barınağına döndükleri kaydedildi. Orhangazi’ye bağlı Çakırlı Mahallesi’nde balıkçılık yapan 65 yaşındaki Salih ve 60 yaşındaki Saliha Kabaca çifti, kendilerine ait sandalla balık tutmak için açıldıkları sandalla yoğun sisten dolayı yollarını kaybedince saatler sonra gölün diğer yakasındaki Narlıca sahiline çıktılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.