SON DAKİKA
Hava Durumu

17 ilçenin zabıta müdürleri biraraya geldi

Bursa’nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta müdürleri, Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği koordinasyon toplantısında bir araya geld

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
17 ilçenin zabıta müdürleri biraraya geldi
Bursa’nın 17 ilçesinde görev yapan zabıta müdürleri, Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Merinos Parkı Göl Kafe’de yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna ve 17 ilçenin zabıta müdürleri katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, belediyenin halkla temas noktası olan zabıtanın bu çerçevede çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Dışarıda zabıta nasıl görülüyorsa belediye başkanının da o çerçevede algılandığını, halkın belediye ve belediye başkanı hakkındaki kanaatinin bu algılama doğrultusunda geliştiğini kaydeden Çakmaklı, zabıtanın halkla buluşması noktasında yaşanan sorunların giderilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını bildirdi. Çakmaklı, toplantıda zabıta müdürlerinden yeni döneme yeni anlayış geliştirmelerini de istedi. Bugüne kadar büyükşehirle ilçe zabıtaları arasında yetki kullanmakta sınır oluştuğunu, birimlerin şehir hayatı açısından sıkıntı oluştursa bile görev alanı dışına çıkmayıp aksaklıklara kayıtsız kaldığını ifade eden Çakmaklı, bundan sonra bu tür durumlarda koordine çalışma yapılmasını istedi. Hangi ilçeden olursa olsun en yakın zabıta biriminin herhangi bir soruna müdahale etmesi ve tutulan tespit tutanağının ilgili ilçe zabıta müdürlüğüne ulaştırılması gerektiğini kaydeden Çakmaklı, bu konuda polis teşkilatının izlediği stratejinin örnek alınabileceğini belirtti. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu bir tanıtım filmi de zabıta müdürlerine gösterildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.