SON DAKİKA
Hava Durumu

'17 İlçeye Ak Parti bayrağını dikeceğiz'

AK Parti İl Başkan Adayı Sedat Yalçın, parti genel merkezinin Bursa teşkilatlarının çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek, "Seçimlerde o

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2012 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2012 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti İl Başkan Adayı Sedat Yalçın, parti genel merkezinin Bursa teşkilatlarının çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek, "Seçimlerde organize olarak birbirimize kenetleneceğiz. Kongrenin ertesi günü 17 ilçenin tümünde AK Parti'nin bayrağını dikmek için çalışmalara başlayacağız" dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı için adaylığını geçtiğimiz hafta açıklayan mevcut başkan Sedat Yalçın, Mustafakemalpaşa teşkilatını ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Yalçın, siyasetin artık eski usullerle yapılmadığını söyledi. Eskiden siyasetçilerin verdikleri vaatlerle halkı kandırdığını söyleyen Yalçın, "Popülizm denilen, halkın hoşuna giden şeyleri söyleyip ama fiilen yapmayan siyaset tarzını biz kesinlikle oluşturmayacağız. Hep gerçeklerle hareket edeceğiz. Zaman zaman vatandaşın hoşuna gitmese de ona o gerçeği söyleyeceğiz. 'Türkiye'nin durumu bu, olmayan bir şeyi size veremeyeceğiz' diyeceğiz. Ama 'sabredin' diyeceğiz. İnanın bu siyaset tarzı vatandaşa çok güven veriyor. Çünkü geçmişteki birçok seçimde, mazotu 1 liraya indirenler vardı. Gökteki yıldızlara kadar vaat edenlerin halk tarafından itibar edilmediği görüldü. Eskiden bu işler bir dönem yapıldı. Ama artık halk bunlara inanmıyor. AK Parti'nin gerçekler üzerinde kurduğu politikanın çok doğru olduğunu görüyor" diye konuştu.


"BAŞBAKANIMIZ BURSA'YA GELECEK"

22 Nisan'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti İl Başkanlığı kongresinde 620 kişilik delegasyonun sandığa gideceğini ifade eden Yalçın, "Allah nasip ederse Başbakanımız bu kongreye katılacak. Kendisiyle görüştük ve gelmeyi çok istiyor. Allah bir keder vermezse o gün burada olacak. Ayrıca aynı gün 22 Arap ülkesinin turizm bakanları da Bursa'ya gelecek. Başbakanımız bazı açılışları yaptıktan sonra Bursa programına son verecek" diye konuştu.

GENEL MERKEZDEN BURSA TEŞKİLATINA TAM NOT

Geçtiğimiz hafta Merinos AKKM'de il başkanlığı için adaylığını bir kez daha açıkladığını hatırlatan Yalçın, şöyle devam etti:
"Allah bizleri utandırmasın. Sizlerden destek bekliyoruz. Sizlerle birlikte geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalar, genel merkez tarafından yakından takip ediliyor. Bursa'nın her adımı izleniyor. Kamuoyu araştırmaları yapılıyor. STK'lardan ve vatandaşlardan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alınıyor. Bu değerlendirmeler tüm Türkiye'de yapılıyor. Bursa'nın çalışmaları, genel merkezde başarılı bulunuyor. Genel merkez, partinin teşkilatlarını zaman zaman ölçer. Bursa teşkilatının kamuoyundaki algısı gayet iyi."

"17 İLÇEYE AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"

2014'te yapılacak yerel seçimlerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Yalçın, "22 Nisan'daki kongre ile önümüzdeki 2014 yerel seçimleri yürütecek yönetimi seçeceksiniz. Son derece dikkatli, hassas ve sorumluluk içinde bu çalışmaları yapmamız gerekiyor. Burada yanlış yapı, hemen arkasında belediyeler ve il genel meclislerine yansıyacak. Burada güçlü, liyakatli ve başarılı bir ekiple il yönetim kurulunu oluşturduğumuzda onun yansımalarını 2014'deki seçimlerde göreceğiz. Ama her şeyden önce herkes kul hakkına dikkat edeceğiz. Kamu vicdanını rahatsız edecek hiçbir şey içinde olmayacağız. Başbakanımızı mahcup edecek bir işin içinde olmayacağız. Bilgi temelli çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bursa yatırımlarını dikkatli bir şekilde takip edeceğiz. Seçimlerde organize olarak birbirimize kenetleneceğiz. Bütün 17 ilçeyi gündemimize geldik. Kongrenin ertesi günü startını vereceğiz. 17 ilçenin tümüne AK Parti'nin bayrağını dikmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yalçın, ziyaretin sonunda partililerle bir süre sohbet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.