SON DAKİKA
Hava Durumu

1800. hastaya özel

 Bursa’nın Mudanya Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi’ne devredilen Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’nin 1800. hastasına çiçek verild

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2013 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2013 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’nın Mudanya Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi’ne devredilen Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’nin 1800. hastasına çiçek verildi. 


Mart ayında hasta kabulüne başlayan Fizik Tedavi Merkezi büyük rağbet görüyor. Mudanya Belediye Başkan Hasan Aktürk, merkezde tedavi gören 1800’üncü hastayı ziyaret ederek çiçek verdi. Aktürk," Mudanya’nın sağlık alanında en büyük eksikliği olan Fizik ve Tedavi Merkezi’ni ilçeye kazandırdığımız için çok mutluyuz. Vatandaşlarımız bu tür tedaviler için Bursa’daki sağlık merkezlerine gitmek zorunda kalıyordu. Belediye olarak yaptığımız Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi halkımızın çilesine son verdi. Sağlık merkezimizin şu anda en büyük ihtiyaçlarından biri olduğunu öğrendiğimiz donanımlı bir jeneratörü de en kısa sürede alacağız’’ dedi.
Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Öztürk ise, ‘’Mudanya’da belki de yapılması bile hayal olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ilçemize kazandırdığı için başkanımız ve ekibine sağlık camiası adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.