SON DAKİKA
Hava Durumu

2 kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa’da aşırı hızlı seyrettiği öne sürülen iki kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralan

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2012 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2012 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da aşırı hızlı seyrettiği öne sürülen iki kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesi Fuat Kuşçuoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Mustafa Güleç'in kullandığı 16 MAC 40 plakalı kamyonet ile Cafer K. idaresindeki 16 FG 058 plakalı kamyonet aşırı hız sebebiyle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Sürücü Cafer K. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, ağır yaralanan Mustafa Güleç ise araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücünün kurtarılması için seferberlik başlattı. Çevredeki vatandaşların da ekiplere yardım ettiği kazada, ağır yaralı sürücü uzun uğraşlar sonucu hurdaya dönen kabinden çıkarıldı. Durumu ağır olan Güleç, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıkları iki aracın da hızlı seyrettiğini ifade ederken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.