SON DAKİKA
Hava Durumu

22 Katlı Apartmanda Asansör Kabusu

Yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçen sitede asansörü çalışmayan 22 katlı apartmanın sakinleri, evlerine her gün yüzlerce merdiveni kat ed

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2013 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
22 Katlı Apartmanda Asansör Kabusu
Yaklaşık bir yıl önce faaliyete geçen sitede asansörü çalışmayan 22 katlı apartmanın sakinleri, evlerine her gün yüzlerce merdiveni kat ederek çıkmak zorunda kalıyor. 

Bursa'da sitelerinin asansörlerinin çalışmamasından dolayı evlerine ulaşmak için 22 kat merdiven çıkan vatandaşlar, 70-80 yaşında bulunan aile fertlerinin merdivenleri çıkmak için çok zorluk çektiğini, her gün 5 vakit namaza camiye gitmek isteyen yaşlı vatandaşlarının zorluk ve rahatsız yaşadığını belirterek, bu duruma biran önce çare bulunmasını istediler. Site sakinleri, evlerinde rahatsızlık geçirmeleri halinde çağrılacak ambulans görevlilerin merdivenleri çıkıp inene kadar hastaların ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Site sakini Muharrem Alp, “Sitemiz 22 kat ve asansörlerimiz çalışmıyor. Sitemizde oturan yaşlı vatandaşlarımız evlerine ulaşmak için büyük zorluk çekiyor. Asansörün çalışmamasından dolayı evlerinden dışarıya çıkamayan vatandaşlarımız var. Yaşlı bir vatandaş 22 kat asansörü nasıl çıkıp insin? Ailemizden biri hastalansa, ambulans çağırsak, ambulans görevlileri merdivenleri çıkıp inene kadar hastamızı kaybetme tehlikemiz var. Biz bu sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.