SON DAKİKA
Hava Durumu

3. Bölgesel Basın ve İletişim Çalıştayı Bursa'da

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Destek ve İdari hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı İletişim Daire Başkanlığı tarafından 3.Bölgesel Basın ve İ

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2015 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
3. Bölgesel Basın ve İletişim Çalıştayı Bursa'da
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Destek ve İdari hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı İletişim Daire Başkanlığı tarafından 3.Bölgesel Basın ve İletişim Çalıştayı Bursa’da düzenlendi.
Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğinin ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya, TKHK Başkan yardımcısı Mehmet Atasever , TKHK İletişim Daire Başkanı Ali Özhan, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, Çanakkale, Balıkesir, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Yalova illeri Genel Sekreterlik basın ve iletişim birim sorumluları katıldı.
Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr.Rüstem Aşkın, iki mesleğinde benzer yanları olduğunu belirtirken basın çalışanlarınında sağlık çalışanları gibi gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat haber yapmaya çalıştığını, her iki mesleğe de saygı duyulması, her zaman iletişim halinde olmaları gerektiğini söyledi.
Çalıştay ile ilgili bilgiler veren TKHK İletişim Daire Başkanı Ali Özhan “89 Genel Sekreterlik bünyesinde oluşturulan Basın İletişim birimlerinin daha aktif hizmet yürütmesi noktasında her türlü çalışma yürüttüklerini belirtirken; sağlıkta hizmet sunumunun en önemli ayağı olan basın ile ilişkileri önemsiyoruz. Kurum kalitesinin geliştirilmesinde kurumsal misyon ve vizyonun oluşturulmasında basın iletişim birim sorumlularına çok büyük görevler düştüğünü belirterek ilişkilerin daha güçlü temellerle oluşturulması ve arkadaşlarımızın habere daha fazla katkı sağlamaları bölgesel çalıştaylar yapmaya devam edeceğiz dedi.
Çalıştayda Genel Sekreterlik ve bağlı sağlık tesisleri Basın iletişim birimlerinin iş akış şemaları, mevzuatları ve basın ile ilişkiler, sosyal medya ve iletişim konularında bilgilendirmenin yanı karşılıklı soru cevaplar alınarak son buldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.