SON DAKİKA
Hava Durumu

30 suçtan aranması olan suç makinesine nefes kesen operasyon

Bursa'da, hakkında 30 ayrı suçtan yakalama kararı ve çeşitli suç kayıtları bulunup 38 yıl kesinleşmiş hapis ve 84 bin TL para cezası b

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
30 suçtan aranması olan suç makinesine nefes kesen operasyon
Bursa'da, hakkında 30 ayrı suçtan yakalama kararı ve çeşitli suç kayıtları bulunup 38 yıl kesinleşmiş hapis ve 84 bin TL para cezası bulunan cezaevi firarisi poli ekipleri tarafından nefes kesen bir operasyonla yakalandı. İkametinde birçok sahte kimlik bulunan şahıs yakalanınca, "Nasip bugüne kadarmış" dedi.
Olay Bursa'nın Osmangazi İlçesi Hamitler mahallesinde meydana geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hakkında 30 ayrı suçtan yakalama kararı ve suç kaydı bulunduğu, kesinleşmiş 38 yıl hapis cezası ve 84 bin TL para cezası bulunan, 7 yıl önce cezaevinden firar eden Cengiz Polat'ın (38), Hamitler Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisini elde etti. Çok sayıda polis Cengiz Polat isimli ceza evi firarisinin bulunduğu evi uzun süre takip ettikten sonra nefes kesen bir operasyon ile şahsı kıskıvrak yakaladı. Polisi karşısında gören Polat,""Hiç beklemiyordum, beni nasıl yakaladınız, nasip bugüne kadarmış" diye söylediği sözler ise dikkatlerden kaçmadı. Ceza evi firarisi Polat'ın ikametinde yapılan arama sonucunda ise farklı isimler adına düzenlenmiş sahte kimlik ve ehliyetler ele geçirildi. Gözaltına alınan suç makinesi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.