SON DAKİKA
Hava Durumu

'35 milyon lira kasada duruyor'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Timsah Arena için gönderilen 50 milyon TL'nin 15

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2013 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2013 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Timsah Arena için gönderilen 50 milyon TL'nin 15 milyon TL’sinin harcandığını, 35 milyon TL’nin ise belediyenin kasasında durduğunu söyledi. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Timsah Arena için gönderilen 50 milyon TL'nin 35 milyon TL’si belediye kasasında duruyor. Son dönemlerde Timsah Arena Stadyum’unun durduğuna ilişkin iddiaları cevaplandıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stadın inşaatını yapan firmanın Bursa dışında yaptığı işlerde sıkıntı yaşadığını, Bursa’yla ilgili bir sıkıntının bulunmadığını ifade etti. Yaklaşık 180 bin metrekarelik inşaat alanıyla en büyük tesis olma özelliği taşıyan stadyumun kaba inşaatının bitme aşamasına geldiğini anlatan Altepe, "İnce işlerin yapımına başlandı. Para problemimiz yok. Başbakanımızın talimatıyla gönderilen 50 milyon liranın 35 milyon lirası kasamızda duruyor. Önümüzdeki günlerde ince işçilik ve çatı imalatlarıyla stadyumda hummalı bir çalışma dönemine girilecek" dedi.
Yeni stadyumun Bursa'ya değer katacağını söyleyen Altepe, “Şu anda stadyumda aksama yok. Kolay bir inşaat değil. Türkiye’de ilk defa Bursa’da uygulanan bir inşaat. Bundan dolayı ufak tefek gecikmeler olabilir. Bir yandan da çatı inşaatı başladı. Bir sıkıntımız yok. Yeter ki müteahhit hava şartları elverdikçe çalışabilsin. İlgili firmanın Bursa dışında yaşadığı bazı sıkıntılar oldu ve bundan dolayı "Bursa’ya zarar gelmesin" diye firmayla ilgili bazı tedbirler alındı. Bütün işler yürüyor. 180 bin metrekare bir inşaat var orada. Başbakanlıktan gelen 35 milyon TL belediyenin kasasında duruyor. Önümüzdeki yaza kadar açılış yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.