SON DAKİKA
Hava Durumu

35 saniyede çaldı! İçinde 11 bin lira vardı...

Bursa'da bir fırına ekmek almaya giden Onur Camfener'in, içinde 11 bin lira para olan çantası çalındı.  Olay Setbaşı Mahal

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
35 saniyede çaldı! İçinde 11 bin lira vardı...
Bursa'da bir fırına ekmek almaya giden Onur Camfener'in, içinde 11 bin lira para olan çantası çalındı. 
Olay Setbaşı Mahallesinde meydana geldi. Kurban Bayramının 2. günü sabah saatlerinde küçük oğlu ile ekmek almak için fırına giden Onur Camfener (30), içerisinde 11 bin TL olan çantasını fırının tezgahına bıraktı. Ekmeği alıp fırından çıkan Camfener, çantasını unuttuğunu fark edince koşarak geri döndü. Çantasını yerinde göremeyince güvenlik kameralarını inceleyen Onur Camfener, arkasında bulunan şahsın çantasını alıp olay yerinden uzaklaştığını gördü. Görüntüleri izleyen Camfener polise haber vererek şikâyetçi oldu. Olay yerine gelen ekipler kameraları inceleyip hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.



Mağdur olduğunu ve hırsızın bulunmasını isteyen Onur Camfener," Kurban Bayramının 2. gününde oğlumla beraber Setbaşı'nda bulunan bir ekmek fırınına ekmek almaya gittim. Para çıkarmak için el çantamı fırın tezgahının üzerine bıraktım. Ekmeği aldıktan sonra dalgınlıkla çantayı orada bırakarak fırından çıktım. 35 saniye sonra geri döndüğümde çantamın yerinde olmadığını gördüm ve güvenlik kameralarına baktırdım. Çantamı arkamdan müşteri kılığında giren bir kişinin aldığını tespit ettik. Hemen polise haber verdim oldum. Emniyet güçlerinden bir an önce bu hırsızı bulmalarını rica ediyorum. Çantamda yaklaşık 7 bin 500 TL değerinde döviz ve Türk parası vardı. 11 bin TL'lik bir zarar verdi. Çantamın içerisinde bulunan bütün şahsî ve değerli eşyalarım, kimlik, ehliyet, hepsi gitti" diye konuştu. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.