SON DAKİKA
Hava Durumu

4. kattan düşen çocuk yara almadan kurtuldu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturdukları binanın 4. katından beton zemine düşen 3 yaşındaki çocuk, yara almadan kurtuldu. İlginç olay, İnegöl il

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2015 02:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2015 03:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
4. kattan düşen çocuk yara almadan kurtuldu
Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturdukları binanın 4. katından beton zemine düşen 3 yaşındaki çocuk, yara almadan kurtuldu.
İlginç olay, İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Yakut Sokak'ta meydana geldi. Annesi ve babasının evde olmadığı ifade edilen 3 yaşındaki Hüseyin Yıldız, ablası Cansu ile birlikte oyun oynamaya başladı. Ablasının bir anlık dalgınlığından faydalanan minik Hüseyin, apartmanın 4. katındaki terasa çıktı. Terasın korkulukları üzerinde oynamaya başlayan çocuk, parmaklıkların kırılmasıyla 4. kattan beton zemine düştü.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞAŞKINA DÖNDÜ
Yıldız'ın düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, korkuluklarla birlikte zemine düşen çocuğu alarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tetkikleri yapılan minik çocuk, müşahede altına alındı. Çocuğun film sonuçlarına bakan sağlık çalışanları şaşkına döndü. Film sonuçlarına göre minik Hüseyin’in vücudunun herhangi bir yerinde kırık olmadığı tespit edildi.

"BİZ OYUNCAK BEBEK ZANNETMİŞTİK"
Olayı gören çocuklar ise "Ablası evde otururken terasa çıkıp terasın demirine yaslanmış. Demiri sallamaya başlamış. Demir kopunca da demirle beraber yere düşmüş. Biz yerde gördük, oyuncak bebek zannettik. Babam çocuğu acile götürdü. Bir şey olmamış" dedi.
Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.