SON DAKİKA
Hava Durumu

5.Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği başladı

DÜNYANIN EN BÜYÜK BİLİM ETKİNLİĞİ OLAN 5. TÜRK HAVA YOLLARI BURSA BİLİM ŞENLİĞİ’NDE CLK ULUDAĞ ELEKTRİK LED’Lİ GECE LAMBASI ATÖLYE ÇADIRIYLA BİLİMSEVER İLE BULUŞTU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
5.Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği başladı
5. Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği’nde CLK Uludağ Elektrik LED’li Gece Lambası atölye çadırıyla bilimsever ile buluştu.
 

 

Dünyanın en büyük bilim etkinliği olan 5. Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği’nde CLK Uludağ Elektrik LED’li Gece Lambası atölye çadırıyla bilimsever ile buluştu. Çevre ve enerji temalı Bursa Bilim Şenliği’nde CLK Uludağ Elektrik Ledli Gece Lambası Atölyesi’nde birçok şehirden yaklaşık bin çocuğu çadırında misafir etti. Kendi elleriyle gece lambalarını yapan her yaştan çocuk eğlenerek öğrenmenin tadına vardı. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, bilimsel çalışmaları önemsediklerini belirterek, Türkiye’nin geleceği olan çocuklar ile böyle bir organizasyonda buluşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bu yılki etkinlik temasının 'Çevre ve Enerji' olmasının da CLK açısından ayrı bir önemi olduğunun altını çizen Aytac “Biz kurum olarak çağımızın en önemli ihtiyacı olan enerji konusunda faaliyet gösteren bir şirket olarak bilimi ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu konudaki her türlü çabayı kurumsal sorumluluk çerçevesinde desteklemekteyiz” şeklinde konuştu.
Şenliğin temasının çevre ve enerji olmasının da kendilerinin bu etkinlikte yer almalarında önemli etken olduğunu ifade eden Aytac, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BTM Genel Koordinatörü Rıfat Bakan’a teşekkür etti.
Aytac, CLK Uludağ Elektrik’in “Hayatı Aydınlatıyoruz” sloganından hareketle 5. THY Bursa Bilim Şenliği’nde bir atölye çadırı ile yer aldıklarını kaydederek, gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve bu konudaki desteklerini dile getirdi.Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda BEBKA, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK desteği ile düzenlenen bilim şenliği 8 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.