SON DAKİKA
Hava Durumu

68 Suriye'li dilenci Bursa'dan kamplara geri gönderilecek

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, toplumun huzurunu bozan ve dilencilik yapan 68 Suriyeli vatandaşı kamplara geri göndereceklerini söyledi. Emni

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2015 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
68 Suriye'li dilenci Bursa'dan kamplara geri gönderilecek
Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, toplumun huzurunu bozan ve dilencilik yapan 68 Suriyeli vatandaşı kamplara geri göndereceklerini söyledi.
Emniyet Teşkilatı'nın 170. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Fan Club'ın davetine katılan Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa’nın huzuru için çalıştıkları belirtti. Modern devlet yönetimlerinde devletin önemli partnerlerinden birisinin de sivil toplum örgütleri olduğunu belirten Yıldız, Bursa’nın da en büyük sivil toplum örgütünün Bursaspor olduğunu ifade etti. Suriyeli mülteciler hakkında sorulan soruya cevap veren Yıldız, “Bursa yakın tarihte muhacirliği yaşayan bir şehir. Dolayısıyla bizim milletimiz bütün muhacirlere kucak açmasını bilmiştir. Bu bağlamda Bursa, 55 bin Suriyeli vatandaşa sahip çıktı. Elbette ki toplumun huzurunu bozabilen şeylere karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Şu anda işlem yaptığımız 68 Suriyeli vatandaşı mülteci kamplarına genelgeler doğrultusunda naklediyoruz” dedi.
68 SURİYELİ DİLENCİ BURSA'DAN KAMPLARA GERİ GÖNDERİLECEKBursa Fan Clup Başkanı Ali Ademoğlu da, Valilik ve Belediyeler ile işbirliği içinde yürütülen projelerin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri, İl Emniyet Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı ile ilk ortak aktiviteler yapan tek dernek olduklarını ve örnek oluşturduklarını vurguladı. Ademoğlu, Adalet Bakanlığı ile cezaevindeki çocuklara yönelik futbol müsabakaları, Türk Silahlı Kuvvetleri ile “Kirvem Mehmetçik Olsun” kampanyası, İl Emniyet Müdürlüğü ile 30 bin öğrenciye ulaşılan “Uyuşturucuya Hayır” kampanyalarını anlattı. Ademoğlu, Emniyet Müdürlüğü ile birlikte uyuşturucu ile mücadele kapsamında fabrikalara, iş yerlerine gidilerek anne babalara bu illetle nasıl mücadele edecekleri konusunda bilgi verildiğini de söyledi.
Ademoğlu, Kültürpark’a yapılan bir karakol, karakolun mobil sisteme dönüşümü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na destekle alınan araçları, daha önce gerçekleştirilen iş birliklerini de hatırlattı ve Bursa Fan Club’un onur üyesi olarak Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a rozetini taktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.