SON DAKİKA
Hava Durumu

Adliyede kampanya var!

Büşra Zorci Katılım sistemiyle ev pazarlayan Eminevim isimli firma sıra dışı

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Adliyede kampanya var!
Büşra Zorci
Katılım sistemiyle ev pazarlayan Eminevim isimli firma sıra dışı bir adım atarak Bursa Adliyesi’nin içinde satış standı açtı. Başsavcı Uğurhan Kuş’un izniyle adliyede stant açan firma hafta boyunca giren çıkan vatandaşlara tanıtım yapıyor. 
Bursa Adliye’sine gidenler giriş salonunda Eminevim adlı firmanın tanıtım standıyla karşılaşıyor. Adliye’de ilk kez görülen tanıtım standına vatandaşlar şaşkın gözlerle bakarken, son yıllarda bu tür satışlarda yaşanan dolandırıcılıklar nedeniyle firmanın güven sağlamak amacıyla adliyede stant açtığı bildirildi.
AMAÇ GÜVEN KAZANMAK
Bursa Adliyesi’nde ilk kez görülen tanıtım standı Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’un izni ile açıldı.  Altın günü mantığıyla oluşturdukları ortalama 40 ila 120 kişilik gruplardan taksitleri toplayarak her ay o gruptaki bir kişiyi gayrimenkul sahibi yaptıklarını anlatan firma yetkilileri, adliyede stant açmaktaki amacın güven ve müşteri kazanmak olduğunu ifade etti. Yetkili, “Firma batarsa vatandaş parasını nereden alacak?” sorusuna ise “Firmamız güvenilir bir firma, batmaz” şeklinde yanıt verdi.
BAŞSAVCININ AKRABASI DA KATILDI
Cumhuriyet Başsavcısının bir akrabasının da Eminevim Gayrimenkul firmasındaki sisteme dahil olduğu, Başsavcı Uğurhan Kuş’un da bu bağlantı üzerine firmanın stant açmasına izin verdiği de firma yetkilileri tarafından dillendiriliyor. 18 Mart Pazartesi günü kurulan stant, 22 Mart Cuma gününe kadar açık kalacak. Bursa’da 5 şubesi olan firmanın her bir şubesinin yetkilileri bir gün adliyedeki stantta durarak kendi şubeleri adına vatandaşlara tanıtım yapacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.