SON DAKİKA
Hava Durumu

Afet merkezinde öğrencilere tehdit ve hakaret!

Bursa Afet Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden öğrencilere buradaki bazı görevlilerin hakaret ettiği ve fiili müdahalede bulunduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Afet merkezinde öğrencilere tehdit ve hakaret!
Bursa Afet Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden öğrencilere buradaki bazı görevlilerin hakaret ettiği ve fiili müdahalede bulunduğu bildirildi.

Bursa Şehir Gazetesi yazarı Ahmet Günaydın, öğrencileriyle ziyaret ettikleri Afet Eğitim Merkezi’nde yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Görev yaptığı okuldaki 6. Sınıf öğrencilerini 30’ar kişilik gruplar halinde “Afet Eğitim Merkezi”ne götürdüklerini anlatan Günaydın, merkezdeki bazı görevlilerin öğrencilere sözlü ve fiili müdahalede bulunduğunu ve hakaret ettiğini vurguladı. 12 yaşındaki çocuğa elini kaydırıp “dangalak” demeye cüret eden bu kişilerin eğitim merkezinde görev almaları şaşkınlık oluşturdu.

İşte bir öğretmenin kaleminden Bursa Afet Eğitim Merkezi’nde yaşananlar:  “Afet Eğitim Merkezi eğitimcileri tam bir afet... Geçen haftadan beri 6. sınıf öğrencilerimizi 30'ar kişilik gruplar halinde devletimizin 'Afet Eğitim Merkezi' ne götürüyoruz. Başlarında öğretmen olsa da çocuklar çocukluklarını yapıyorlar. Öğretmen olarak tolere edebildiğimiz hareketlerdir bunlar. Çocuklar hem afet simülasyonu izliyorlar, hem de bunu bir çeşit eğlence yapıyorlar. Ancak, gel gör ki oradaki bir kısım gestapolar bunu hiç te tolere etmiyorlar. Kendi çocuklarına okulda asla reva göremeyecekleri sözlü ve fiili hakaretleri yapmaktan geri durmuyorlar. Öğretmenlere de 'bunları siz şımartıyorsunuz. Ben olsam döverim' 'siz bunlarla nasıl başediyorsunuz' gibi akıl vermekten geri durmuyorlar. 'Bunlar çocuk... kötü bir şey yapmıyorlar' diyerek geçiştirsem de, diğer öğretmenlerden ve öğrencilerden işittiklerimden sonra bu durumu yazmaya karar verdim. 12 yaşındaki bir çocuğa elini kaldırarak 'dangalak' diye hakaret eden, öğrencileri tehdit eden afet eğitim merkezi eğitimcisiinin kendisi başlıbaşına bir afettir. Allah bazılarının eline düşürmesin. Not: İlk yardım eğitimi veren bayan hocamı istisna ediyorum. Öğrencilerime verdiği ödevi eksiksiz yaptılar.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.