SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahırdan 256 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı

Bursa'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 1.5 milyon lirayı bulan, 256 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla a

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ahırdan 256 Bin Paket Kaçak Sigara Çıktı
Bursa'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri 1.5 milyon lirayı bulan, 256 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla alakalı olarak gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı. 


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Urfa'dan yüklü miktarda kaçak sigaranın Bursa'ya getirileceği istihbaratı üzerine harekete geçti. Polis tarafından takibe alınan kamyonet, kaçak sigaraları, merkez Nilüfer ilçesindeki bir bağ evine getirip indirmeye başladı. Pusuda bekleyen ekiplerin operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Kamyonette ve çiftlik evinde yapılan aramalarda ise toplam 256 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Çiftlik evindeki sigaralar, evin ahırında gizlenmiş halde bulundu.
"5607 sayılı Kaçakçılıklı Mücadele Konunu'na muhalefet" suçundan adli mercilere sevk edilen ve kaçak sigaraların sahibi olduğu ifade edilen T.D. (35), M.H.L. (41) ve S.Ç. (26) ile kamyon şoförü M.B. (51) ile çiftlik evi sahibi E.B. (40) tutuklandı. Çiftlik evi sahibinin babası olan E.B. (62) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bu zamana kadar kentte ele geçirilen rekor seviyedeki sigaraların, piyasa değerinin 1.5 milyon lira olduğu kaydedildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.