SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti 13. Yılını Kutluyor

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin 13. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Torun, “Halkımız

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti 13. Yılını Kutluyor
AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin 13. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Torun, “Halkımızın desteği ve teşkilatlarımızın özverili çabaları sayesinde başarılarla dolu 13 yıl geçirdik. Bundan sonra da AK Parti, büyüyen Türkiye ile birlikte gücüne güç katarak yoluna devam edecektir” dedi.

 
AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, partisinin 13. kuruluş yıldönümünü kutladı. 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana Türkiye’ye kattığı kazanımları vurgulayan Torun, ekonomiden demokrasi anlayışına, sosyal hayatından özgürlüklere kadar AK Parti iktidarı ile Türkiye’de birçok alanda çok önemli adımlar atıldığını belirterek, “Türkiye artık dünyada sözü geçen, takip edilen, kararları kabul gören bir ülke haline geldi. Bütün bunlar liderinden tabanına kadar ülkesine sevdalı AK kadroların özverili çalışmaları ve halkımızın bu kadrolara yıllardır gösterdiği teveccüh sayesinde oldu” dedi.

 
Halkın 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri ile birlikte AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan ve kadrolarının ülkeye kattığı değerlerin ve yeni Türkiye anlayışının arkasında olduğunu gösterdiğini ifade eden Cemalettin Torun, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yıllardır vesayetlere karşı verdiğimiz mücadele ile ülkemiz daha demokratik bir ülke haline geldi. Yanı sıra her yönden kalkınmayı sağlamak için attığımız adımlar Türkiye’yi yakın gelecekte dünyanın büyük güçleri arasına sokma yolunda birer basamak oldu. Halkımız çabamıza inandı ve Yeni Türkiye yolunda bize bu seçimde de destek verdi. Bu destek aslında yükümüzü daha da arttırdı. Bundan sonra daha özgür, daha güçlü, daha mutlu bir Türkiye için önümüzde hiç bir engel kalmadı. Bundan sonra tabandan tavana tüm teşkilatlar olarak hedeflerimizi gerçekleştirmek ve daha nice seçimlerde halkımızın karşısına alnımız ak bir şekilde çıkabilmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.