SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor

AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısı, Merinos Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.  AK Parti Bursa Aday Tanıtım Topl

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2019 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2019 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor
AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısı, Merinos Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor. 
AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "AK Parti'mizin bu günlere gelmesine kadın kollarımızdan mahalle temsilcilerimize, bakanlarımıza kadar tüm kardeşlerimizin çok ama çok katkıları var. Şükürler olsun ki bu kadro milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bir kadrodur. Hep birlikte diyoruz ki; Türkiye'ye huzur getiren bu kadro bugün başka ülkelere de huzur götüren bir kadro haline gelmiştir. Türkiye'nin her yerinde bu değişim programını sürdürmeye devam ediyor. Katılımcı şeffaf ve denetlenebilir yöneticiliği geliştirdi. Deyim yerindeyse AK Parti'nin mesleği yerel yönetimdir. Bugün herkesin kabul ettiği şeylerden birisi de yerel yönetim gerçeğidir. Recep Tayyip Erdoğan'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması yerel yönetimlerde başarılı olmamızı sağlamıştır. Bursa medeniyetimizin en güzel şehirlerimizden biridir. Bursa Osmanlı'nın şehirciliği başlattığı yerdir. Kent yönetimi çok hassas bir iş. Ufak hatalar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Bilinçli yöneticiler burada önemlidir. Biz bu bilinç ile bu göreve geldik. Çalışma arkadaşlarımız ile bu hedefte çalışıyoruz."
"Biz Bursa'ya gönül verdik"
Başkan Aktaş şöyle devam etti; "Biz Bursa'ya gönül verdik amacımız Bursa'ya hizmet etmek. Kimsenin gönlünü kırmadan Bursa'nın yarınlarını dizayn etmek için çalışacağız. İşimiz çok, sorumluluğumuz çok ağır. Bursa'nın yarınları bugünlerden daha güzel olacak. Her bir ilçemiz Bursa'nın gelişimine katkıda bulunan nadide yerlerdir. Farklı bir seçime gidiyoruz. Cumhur ittifakı ile 31 Mart'tan sonra da Bursa'nın her alanında var gücümüz ile çalışacağız. Bursa'nın geleceğinin inşaasında her bir başkanımız ile istişareler yaparak bu yeni süreçte tek bir kalp kırmadan devam etmek istiyoruz. Şehrin her köşesine hizmet götürmek için tüm gayretimiz ile çalışacağız. Kapsamlı bir şehir tasavvuru geliştirdik. Bursa'yı tüm değerleri ile ileriye taşıyacağız. Kirlenmeyeceğiz, kirletmeyeceğiz ve kirletenlere asla müsade etmeyeceğiz. Bursa zenginliklerden kazandığını görecek. Huzurun rahatın ve bereketin şehri olacak. İşçisi, memuru, esnafı, kadını, erkeği ile kimseyi dışarıda bırakmadan aydınlık bir geleceğimiz var. Bu kadim şehrin gelecekte de en iyiler yerinde olması için vatandaşlarımıza söz verdik. Modern yönetim anlayışı ile çalışacağız. İnşallah sizler ile birlikte huzur ve refah için önemli çalışmalar yapacağız" dedi. Başkan Aktaş'tan sonra konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Bu zamana kadar görevlerini en iyi şeklde yapan belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilat mensuplerı olarak kapı kapı dolaşıp gönüller kazanan bir oluşumdur. Cumhur İttikafı bu ülkenin bekası için kurulmuş yerli ve milli bir ittifaktır. 31 Mart seçşmleri bir yerel seçim. Ancak bu seçimlerin de iki yüzü var. Bu haritalamızın sınırlarını aşan bir seçimdir."

Konuşmaların ardından AK Parti genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Bursa Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

İşte AK Parti'nin Bursa Belediye Başkan adayları;

İşte AK Parti’nin Bursa Belediye Başkan adayları;

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı: ALİNUR AKTAŞ

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı: MUSTAFA DÜNDAR

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı: OKTAY YILMAZ

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı: NECATİ ŞAHİN

AK Parti Karacabey Belediye Başkan adayı: ALİ ÖZKAN

AK Parti Gürsu Belediye Başkan adayı: MUSTAFA IŞIK

AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı: ALPER TABAN

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı: AHMET MURAT ÜNAL

AK Parti İznik Belediye Başkan adayı: KAAN USTA

AK Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı: MEHMET KANAR

AK Parti Gemlik Belediye Başkan adayı: BERKAY BULUT

AK Parti Kestel Belediye Başkan adayı: ÖNDER TANIR

AK Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı: BEKİR AYDIN

AK Parti Orhaneli Belediye Başkan adayı: ALİ AYKURT

AK Parti Keles Belediye Başkan adayı: MEHMET KESKİN

AK Parti Büyükorhan Belediye Başkan adayı: AHMET KORKMAZ

AK Parti Harmancık Belediye Başkan adayı: YILMAZ ATAŞ

Yenişehir Belediye Başkan adayı: MHP Adayı Davut Aydın
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.