SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa'da ilçe kongreleri başlıyor

AK Parti Bursa teşkilatlarında ilçe kongreleri 1 Aralık Cuma Günü başlıyor.  1 Aralık Cuma Günü Keles kongresi ile başlayan süre

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2017 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa'da ilçe kongreleri başlıyor
AK Parti Bursa teşkilatlarında ilçe kongreleri 1 Aralık Cuma Günü başlıyor. 
1 Aralık Cuma Günü Keles kongresi ile başlayan süreçle birlikte bu hafta sonu dört ilçenin kongresi gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Merkezi, Başbakan Yardımcısı Sayın Hakan Çavuşoğlu, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları nezdinde sürdürülen detaylı istişarelerin ardından başlatılan kongreler süreci hakkında bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, sürecin Bursa’ya ve AK Parti teşkilatlarına hayırlar getirmesini diledi.
Başkan Salman, kurulduğu günden bu yana AK Parti kongrelerinin örnek bir birlik, beraberlik ruhu ile gerçekleştirildiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
“İnşallah ilçe kongrelerimizi partimize yakışır bir biçimde, şölen havasında gerçekleştireceğiz. Partimizin ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda Bursa teşkilatları olarak koşmaya devam edecek ve Bursa’mızı geleceğe taşıyacak işlere imza atacak kadroları birlik ve berberlik ruhumuzla kuracağız. Sürecin partimize hayırlar getirmesini diliyorum”.
Öte yandan bu hafta yapılacak ilçe kongreleri aşağıdaki takvime göre gerçekleştirilecek. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.