SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa'da seçim çalışmaları hız kazandı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda AK Parti Bursa 27. Dönem Milletvekili aday listesi ve seçim çalışmaları hakkında basın toplantısı

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa'da seçim çalışmaları hız kazandı
AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda AK Parti Bursa 27. Dönem Milletvekili aday listesi ve seçim çalışmaları hakkında basın toplantısı yapıldı.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman,  Başbakan Yardımcısı ve aynı zamanda AK Parti Bursa milletvekili adayı Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala ve AK Parti’nin Bursa milletvekili adayları katıldı.

Gücün sahibinin millet olduğunu ve AK Parti olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alınan  güçle hizmet için çalıştıklarını belirten AK Parti Bursa ikinci bölge milletvekili adayı Efkan Ala, “Milletimizin sandıktan çıkan iradesi ile engelleri aştık. Bundan sonra da yolumuza bu güçle devam edeceğiz. Türkiye’nin 2023 hedefleri ve sonrasına yürümesi için gücümüzü yenileyeceğiz. Bursa için de çok önemli gördüğüm problemlerin çözümüne adım atacağız. Bursa büyüdükçe tüm memlekete katkıda bulunuyor. Bursa ticaret hacmiyle dünyanın sayılı şehirleri arasında. Bursa ekonomisi dikkate alınmadan global ekonomiden bahsetmek mümkün değil. Eskiden var olan değerler AK Parti  dönemde sıçrama yaptı. Türkiye’nin G20 toplantısına ev sahipliği yapması bu çalışmalarla oluyor. Bu çalışmaların gücü de sandıktan çıkıyor, ben milletimizin iradesinin sandıklan yine güçle çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.
AK PARTİ TÜRKİYE'NİN OMURGASI
Dönem milletvekilliği genel seçimi için belirlenen listenin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu AK Parti’nin sadece bir parti olmadığını ve büyük Türkiye davasının omurgası, kutlu yürüyüşün taşıyıcısı olduklarını ifade etti. AK Parti’de her bireyin büyük bir davanın neferi olduğunu bildiğini belirten Çavuşoğlu, “ Bizde tüm makam ve mevkiler millete hizmet için araçtır, amaç değildir. Her zaman partimizin ilkesi olan değişim prensibini burada çok net görüyoruz. Yeni arkadaşlarımız listelerde yerlerini almışlardır. Bursa’daki tüm toplumsal kesimi kapsayacak niteliklerde olduğunu görürsünüz. Davaya sadakat sahibi, Bursa’ya önemli katkıları olan, liyakat sahibi insanlar olduklarını görmek mümkün” dedi.
“KOALİSYON YOLLARI KAPANDI”
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle koalisyon yolunun kapatıldığını ve milletvekili kiralayarak hükümet kurma-yıkma döneminin bittiğine işaret eden Çavuşoğlu, “Güçlü bir yasama dönemi ve yürütme dönemi olduğunu görürüsünüz. Bu listelerdeki ana fikir; milletim sizden güçlü bir yasama organı istiyorum fikridir. 16 Nisan sonrasında her zamanki gibi gerçek dışı olarak yeni sistemle meclis daha da güçlü oluyor. Yasama organını esas zayıflatan, siyaset mühendisliği haline getiren ana muhalefettir. Türkiye uluslararası arenada daha güçlü mücadele edecektir. 24 Haziran yepyeni sistemle güçlü Türkiye’nin dünyaya ilanı olacaktır. Yarım asırlık sistem tartışması sona erecek. Güçlü Türkiye karşıtları bu gelişmeyi istememekte güçlü.16 yıldır gecesini gündüzüne katan sayın Erdoğan liderliğinde sandıkta bir kez daha milletimiz söz sahibi olacaktır. Kendisine yegane istikamet belirleyici olarak milletimizi seçtik. Güçlü Türkiye yeni dönemde şahlanarak tarihteki yerini alacaktır. Birçok istişare mekanizması  işletilerek açıklanan listedeki arkadaşlarımıza ve  Bu vesile ile aday adayı olarak partimizde görev almak isteyenlere teşekkür ediyorum. Bursa bizim yükselen değerimizdir, bu gün olduğu noktadan daha ileriye taşımak için çok ciddi bir şekilde çalışacağız. Biz Bursa’yı hak ettiği yere taşımaya ant içtik.

http://sehirmedya.com/bursa-bolge/iste-ak-partinin-bursa-milletvekilli-adaylari/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.