SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu, Bursa'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu: "Milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 canl

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu, Bursa'da
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu: "Milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 canlı bomba terör eylemi gerçekleştiriyor, ama esasında bunları maşa olarak kullananlar var. Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi, muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefine kitlenerek başaracağız"dedi.


 



 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 canlı bomba terör eylemi gerçekleştiriyor, ama esasında bunları maşa olarak kullananlar var. Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi, muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefine kitlenerek başaracağız." dedi.Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesince düzenlenen iftar programında, büyük Türk milletinin daha iyisini, güzelini yapma ve dünya ile yarışta iddialı olma adına büyük hedefleri olduğunu söyledi.

Türk milletinin bu iradesi karşısında rahatsız olanlar bulunduğunu dile getiren Müezzinoğlu, "O rahatsız olanlardır ki ülkenin huzurunu bozmaya çalışıyorlar. O rahatsız olanlardır ki milletimizin arasına fitne ve fesat sokmaya çalışıyorlar. O rahatsız olanlar bu büyük milletin o büyük hayallerinden rahatsız olanlar milletimizi çatıştırarak ayrıştırmaya çalışıyorlar. O nedenle farklı farklı maşalarla terör eylemleri gerçekleştiriyorlar." diye konuştu.Atatürk Havalimanı'nda önceki akşam yaşanan menfur eylemde 44 kişinin yaşamını yitirdiğini anımsatan Müezzinoğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.Müezzinoğlu, "Burada milletimizin kaderiyle oynamak isteyen 3 canlı bomba terör eylemi gerçekleştiriyor, ama esasında bunları maşa olarak kullananlar var. Bunları maşa olarak kullanan iradeyle mücadelemizi, muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefine kitlenerek başaracağız. Biz birlikte büyük bir milletiz." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN ÜMMET BU BÜYÜK MİLLETE BAKIYOR"

"Biz 80 milyon ülke insanı olarak birlikte büyük bir milletiz. O birlikteliğimizden rahatsız olanlar, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyorlar" diyen Müezzinoğlu, milletin feraseti, vicdanı, sağduyusu ve özverisinin fırsatçılara izin vermeyeceğini anlattı.Müezzinoğlu, şöyle devam etti:"Milletin kaderine çukur kazanlar o çukurlara gömülecek. Milletçe o büyük hayallere hep birlikte yürüyeceğiz. İnanıyorum ki bu sofraların en büyük zenginliği birbirimizi daha çok sevmemize vesile olmasıdır. Bu sofraların en büyük zenginliği kardeşlik duygularımızı güçlendirmemize vesile olmasıdır. Şunu hiç unutmayın ki gerek mazlum ve mağdur milletler gerekse İslam coğrafyasındaki bütün ümmet bu büyük millete bakıyor. Bu büyük millet güçlü olursa onlar daha huzurlu olacaktır. Bu büyük Türk milleti yarınlara, o büyük hedeflere güçlü bir şekilde yürürse, onların yarınları da bugünden daha huzurlu ve gelecekleri daha güçlü olacaktır. İşte bundan rahatsız olan belirli güç odakları ve dünyayı fitneyle fesatla ateşle silahla çatıştırarak ayrıştıranların oyunu ancak bu şekilde bozulacaktır. Bu oyunu bozacak tek bir millet var, bu oyunu bozacak olan bu büyük millettir."

Türk milletinin hedeflerinde, insanlık ve Bursa'dan fışkıran medeniyet anlayışında, "insanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesinin hakim olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, hak, adalet, huzur, barış, ilim, irfan ve insanı merkeze alan bir anlayışın mensupları olduklarını dile getirdi.

Müezzinoğlu, bu nedenle yaklaşık 3 milyon Suriyeliyi 5 yıldır misafir ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ama onlar yüz binle ifade edilen göçmenden ödleri patlıyor ve dünyaları kararıyor. Ama biz paylaşarak çoğalttığımız bir sevgi medeniyetinin mensuplarıyız. Kim hangi tuzağı kurarsa kursun, hangi oyunu oynarsa oynasın, bu sofralardaki kardeşlik duygusu ve bu milletin birbirine olan sevgisi, birlikten güç doğar anlayışı, inanıyorum ki bizi huzurlu ve mutlu yarınlara götürecektir."


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.