SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Gürsu Teşkilatı'nın iftarına ilgi yoğun

AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı’nın geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2014 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2014 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Gürsu Teşkilatı'nın iftarına ilgi yoğun
AK Parti Gürsu İlçe Teşkilatı’nın geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yılda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gürsu Meydanı’nda yoğun bir katılımla düzenlenen programa AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Programda konuşan Gürkan, "Gürsu Halkımız 30 Mart seçimlerinde Cüneyt Yıldız’a olan güvenini gösterdi. Halkımıza, partimize ve başkanımıza güvenerek verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Başkan Yıldız da bu güveni arkasına alarak ilçemizi şahlandırmak adına elinden geleni yapıyor. Şehrimizin doğusunun yıldızı Gürsu, Gürsu’nun yıldızı da Cüneyt Yıldız’dır. Allah’ın izniyle Gürsu, başkanımızla birlikte yıldızlaşacak. Bugün burada coşkulu bir katılım görüyorum. Aynı coşkuyu, aynı desteği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de göstereceğinize inanıyorum ve şimdiden başta ilçe başkanımız Mustafa Yıldırım olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Bursa Milletvekili İsmet Su ise, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. Su, Ak Parti Bursa Teşkilatlarının 11 Temmuz itibari ile seçim çalışmalarına başlayacağını hatırlatarak, “Beklediğimiz ve istediğimiz isim, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayımız oldu. Erdoğan yıllardır kendini halkına kanıtlamış ve halkın güvenini kazanmış bir isim. Cumhurun reisini kendisi seçeceği bu milat niteliğindeki seçimde partimize ancak böyle bir ismi aday olarak çıkarmak yakışırdı. Şimdi Başbakanımızı Köşk’e çıkarma yolunda çok çalışma zamanı. Bu yolda inanıyorum ki en büyük destekçilerimizden biri her zaman olduğu gibi Gürsu teşkilatlarımız olacaktır. 18 Temmuz’da Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan, Gökdere Meydanı’nda Bursalılara seslenecek. Bu mitingimize Gürsu’dan büyük bir katılım bekliyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.