SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Bursa 30. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2013 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2013 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa 30. İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. 


Merinos Atatürk Kongre ve Kültüre Merkezi Osmangazi Salonu’nun yapılan danışma meclisine AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk, Hüseyin Şahin, Canan Candemir Çelik, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, partililere seslenirken, konuşmasına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle vatan için canını feda eden tüm şehitleri anarak başladı.
“TÜRKİYE BAŞARIYLA YOLUNA DEVAM EDİYOR”
Türkiye’nin büyük bir başarıyla yoluna devam ettiğini belirten Yalçın, “Özellikle ekonomi alanında dünyadaki birçok ülke işsizlik ve açlıkla boğuşmakta. Bu ortamda Türkiye çok başarılı performansı her alanda sürdürüyor. Bu ülkemizin son 10 yılda yakaladığı en büyük fırsat. Türkiye bu fırsatı büyük bir başarıya dönüştürmeye hızla devam ediyor” dedi.
“BURSA’DA KAMU YATIRIMLARI BÜYÜK BİR HIZ KAZANDI”
Türkiye’nin sosyal politikalar alanında da önemli mesafeler kat ettiğini vurgulayan Başkan Yalçın, “Bu hükümet toplumun engellisine, yaşlısına, kadınına, gencine sahip çıkmak için önemli projeleri hayata geçiriyor. Kamu yatırımları tarihi bir zirve yapmış durumda. Birçok proje tarihi sıfatıyla uygulamaya geçti. Bursa’da kamu yatırımları son 10 yılda büyük bir hız kazandı. 7 milyar liraya ulaşan kamu yatırımları Bursa halkıyla tanıştırıldı” diye konuştu.
AK Parti Bursa teşkilatlarının girdiği tüm seçimlerde büyük bir başarı gösterdiğine dikkat çeken Yalçın, “Bursa teşkilatları olarak Türkiye’ye örnek bir performans ortaya koyduğumuzu herkes çok iyi biliyor. Bu başarımız bundan sonraki dönemde de devam edecek. Artık yeni bir başlangıç yapıyoruz. 267 bini aşkın üyemiz, teşkilatımız ve sandık yönetim kurullarımızla sahada daha güçlü, etkili bir ekip olarak önümüzdeki dönemi sürdüreceğiz. Bursa teşkilatının her yönüyle bu duruma hazır olduğunu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
“SAĞDUYULU OLMALIYIZ”
Son günlerde Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi olan barış süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın şunları söyledi:
“Hassas bir dönemden geçiyoruz. Terör sorununun kökten çözümü için önemli bir çalışma yürütülüyor. Herkes emin olsun AK Parti, Türkiye’nin menfaatine en ufak bir sorun getirecek hiçbir işin içinde olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Sağduyumuzu hiçbir zaman elden bırakmayalım. Bu konuda tahrikler olacaktır. Ama biz sakin ve bilgili olacağız. Önemli ve tarihi boyutları olan bir süreç yönetiliyor. Az konuşacağız ama netice alıcı çalışmaları hep birlikte takip edeceğiz.”
Yalçın’dan sonra kürsüye çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, çalışmaları hakkında salonu dolduranlara bilgi verdi. AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise başta barış süreci olmak üzere ülke gündemine dair bir çok konuda açıklamalarda bulundu. AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay ise, “Türkiye Başkanlık Sistemini Konuşuyor” konulu bir konuşma yaptı ve başkanlık sisteminin gerekçelerini parti teşkilatına anlattı.
Protokol konuşmaların ardından il danışma meclisi basına kapalı olarak devam etti. Bu bölümde de il başkanlığı faaliyet raporu sunum eşliğinde okundu. Raporun müzakere edilmesinin ardından teşkilat mensuplarının yönetim kadrolarına yönelik yazılı ve sözlü soruları yanıtlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.