SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti Nilüfer 'atılıma' geçti

AK PARTİ NİLÜFER İLÇE KADIN KOLLARI, YENİ DÖNEM STRATEJİLERİNİ İNEGÖL’ÜN KAPLICA CENNETİ OYLAT’TA, 1. ATILIM ÇALIŞTAYI’NDA BELİRLEDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ak Parti Nilüfer 'atılıma' geçti
 AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları, yeni dönem stratejilerini İnegöl’ün kaplıca cenneti Oylat’ta, 1. Atılım Çalıştayı’nda belirledi. 

 

 
AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Oylat ve Armutlu’da düzenlediği çalıştay uygulamasını kadın kolları için de düzenleyerek Türkiye’de bir ilke imza attı. Parti üyelerinin ortak bir konu üzerinde çalışmalarını, düşünmelerini ve birbirleriyle kaynaşmalarını hedefleyen AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Oylat’ta 1. Atılım Çalıştay’ı adı altında yeni dönem stratejilerini belirledi. Gazeteci Ahmet Emin Yılmaz, Bursa’da şahitlik ettiği kentsel ve siyasi dönüşümü anlatırken, Kurumsal Strateji & Yönetim Danışmanı Fatih Demirtaş, siyaset ve vatandaş ilişkileri, stres yönetimi, etkili iletişim ve dinleme gibi konuları anlattı.
Atılım Çalıştayı’nın açılışında konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak, “Çalıştayımızın maksadı AK Parti Nilüfer Kadın Kolları olarak bir sinerji oluşturmak. Nilüferli kadınlar olarak neler yapabileceğimizi istişare edip, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak istiyoruz” dedi.
AK Parti’nin kadının gücüne ve desteğine büyük önem verdiğini vurgulayan Durak, “Yürüttüğümüz ve yürüteceğimiz projelerimizde hedefimiz, kadınlarımızı sosyal, ekonomik ve siyasal hayatta bir adım öne çıkarmak. Bizler ülke kadınlarına örnek olmak, onları yapmak istedikleri işlerde cesaretlendirmek ve sosyo-ekonomik hayatın bir parçası olmalarına destek vermek için çalışıyoruz” diye konuştu.
NİLÜFER’İN SLOGANI BELLİ OLDU
AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen 1. Atılım Çalıştayı’nda slogan da ortaya çıktı. Dilek Durak, Oylat’ta gerçekleştirdikleri istişareler sonucu AK Parti Nilüferli kadınlar, sloganlarını “Biriz, beraberiz, Nilüferliyiz” olarak belirlediklerini açıkladı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.