SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu belirlendi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu belirlendi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Nilüfer İlçe Başkanl

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2014 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2014 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu belirlendi
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu belirlendi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Nilüfer İlçe Başkanlığına atanan Celil Çolak, yeni Yönetim Kurulu’nun ardından Yürütme Kurulu da belirlendiğini ifade ederek "Nilüfer'in demografik yapısının ve ilçede muhalefet durumunda bulunulmasından dolayı gereken niteliklerde bir yönetim oluşturduk" diye konuştu.


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Nilüfer İlçe Başkanlığına atanan Celil Çolak, yeni Yönetim Kurulu’nun ardından Yürütme Kurulu da belirledi. Nilüfer'in demografik yapısının ve Nilüfer'de muhalefet durumunda bulunulmasının gerektirdiği niteliklerde bir yönetim oluşturduklarını ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, "Yönetim kurulunu oluştururken gösterdiğimiz hassasiyeti Ak Parti'nin Nilüfer deki karar merci olan yürütme kurulumuzu oluştururken de gösterdik. AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı olarak, önümüzdeki dönemde yapıcı bir muhalefet olmanın yanı sıra, Nilüferli ve Bursalı vatandaşlarımızın aleyhine olan her türlü karara karşı gerekli mücadeleyi vereceğiz. Yeni yönetim ve yürütme kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:
"Celil Çolak (İlçe Başkanı), Hayri Yüksel (Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı), Salih Kumru (Teşkilat Başkanı), Ömer Güven (Seçim İşleri Başkanı), Metin Özyürek (Tanıtım ve Medya Başkanı), Bekir Akyıldız (Dış İlişkiler Başkanı), Zehra Altınöz (Sosyal İşler Başkanı), Ufuk Ay (Yerel Yönetimler Başkanı), Mustafa Camcı (Ekonomi İşleri Başkanı), Dilek Durak (Halkla İlişkiler Başkanı), Mustafa Boz (Mali ve İdari İşler Başkanı), Tahir Kahveci (AR-GE Başkanı), Funda Sekmen (İlçe Sekreteri)"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.