SON DAKİKA
Hava Durumu

AK PARTİ NİLÜFER'DE DELEGE SEÇİMLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…

 AK Parti Nilüfer’de 5. Olağan Kongre sebebiyle yapılan delege seçimleri adeta demokrasi şöleni havasında geçti. Üyelerin yoğun ka

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK PARTİ NİLÜFER'DE DELEGE SEÇİMLERİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ…
 AK Parti Nilüfer’de 5. Olağan Kongre sebebiyle yapılan delege seçimleri adeta demokrasi şöleni havasında geçti. Üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen seçim kapsamında AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, oyunu Demirci Mahallesi’nde kullandı.

400 delegenin belirlendiği seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Celil Çolak, sonuçların ve katılımın arzu edilenin üstünde olduğunu ifade ederek, “Delege seçimlerimiz, 13 yıldır ülkede demokrasiyi ayakta tutan bir partiye yakışır şekilde oldu. Bu demokrasi şöleninde teşkilatlarımızı daha ileriye taşıyacak isimlerin belirlendiğine inanıyorum” dedi.

Üyeler tarafından partiye olan bağlılığın çok üst seviyede olduğunu da söyleyen Çolak, 15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında planlanan il ve ilçe kongrelerinin de aynı havada geçeceğine inandığını dile getirerek, “13 yıllık siyasi tarihinde ilklere imza atmış bir parti içerisinde yaşanan bu seçim ve kongre süreci bir anlamda bizler için bayrak yarışı niteliğindedir. Bu yarıştaki insanların hepsi AK Parti’yi daha ileriye taşıma amacındadır. Umuyorum ki, Nilüfer, Bursa ve tüm Türkiye için hayırlı sonuçlara vesile olacak bir süreç olur” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.