SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Parti, Osmangazi Alemdar'da Mahalle İftarlarına Başladı

Her Ramazan ayında Osmangazi’nin birçok mahallesinde mahalle iftarlarıyla vatandaşlarla buluşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu Rama

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ak Parti, Osmangazi Alemdar'da Mahalle İftarlarına Başladı
Her Ramazan ayında Osmangazi’nin birçok mahallesinde mahalle iftarlarıyla vatandaşlarla buluşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu Ramazan Alemdar Mahallesi’nde verdiği iftar ile mahalle iftarlarını başlattı. 


Ramazan ayı boyunca Osmangazi’de toplam 15 mahallede mahalle iftarı organize edecek olan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı, bu yıl mahalle iftarlarının ilkini Alemdar Mahallesi’nde düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi göstererek oruçlarını açtığı AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı’nın ilk iftarına AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’nin yanı sıra il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Ramazan ayında orucunu vatandaşlarla birlikte açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Cihat Çini, “Ramazan ayının bir kaynaşma zamanı olması sebebiyle teşkilatımızla bu bereketli ayda 2-3 mahalleyi içine alacak şekilde toplam 15 mahallede mahalle iftarlarımızı düzenleyeceğiz” dedi.

“70 AİLE İLE BULUŞACAĞIZ”
Ramazan ayını dolu dolu geçirmek adına teşkilat olarak çalıştıklarını hatırlatan Başkan Çini, Ramazan ayı boyunca birçok etkinliğe imza atacaklarını söyledi. Osmangazi’de iftar organizasyonlarının mahalle iftarlarıyla sınırlı olmadığına dikkat çeken Çini, “Ramazan ayı öncesi belirlediğimiz 70 ihtiyaç sahibi aile ile ‘Aile İftarları’nda bir araya geleceğiz. Aile iftarlarımızda evlerinde oruçlarımızı açtığımız ailelerin sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek not edeceğiz. Teşkilatımızla birlikte dinlediğimiz sorunların çözümüne yönelik çalışmaları yaparak ailelerin Ramazan ayında yüzlerini güldürmek istiyoruz. Bu ayların bize getirdiği birlik ve beraberlik duygusunun hep devam etmesini ümit ediyorum” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.