SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Osmangazi'den ziyaretler

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker, Bursa İl Emni

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2014 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2014 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Osmangazi'den ziyaretler
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman’ı ziyaret etti.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz ay yapılan genel kurul sonrası göreve gelen Ali Yılmaz ve ekibi, Bursa’daki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyarette bulundu. Yılmaz ve beraberindeki heyet, ilk olarak Vali Münir Karaloğlu ile bir araya geldi. Yılmaz, “Göreve geleli yaklaşık bir buçuk ay oldu. Çok yoğun bir zaman dilimini geride bıraktık. Bu süre zarfında gelen tebrikleri kabul ettik. Bu ziyaretlere bir ara vererek, ilimizdeki mülki erkânı ziyaret ediyoruz. İlk ziyaretimizi de size yaptık” dedi.
Karaloğlu’na ilçe teşkilatı tanıtıldı. Yılmaz ve beraberindekiler, daha sonra Osmangazi Kaymakamı Necdet Türker’i ziyaret etti. Osmangazi Kaymakamı Türker’den Osmangazi ilçesi hakkında bilgiler alan Yılmaz, “Osmangazi'miz, Bursa’mız ve ülkemiz için atılan her adımın, konulan her taşın bir kutsal olduğuna inanıyoruz. Biz bu şuurla hareket ediyoruz. Kısaca söylemek isterim ki Osmangazi ile yatıp, Osmangazi ile kalkıyoruz. İşimiz Osmangazi, gücümüz Osmangazi. Bizler her zaman sizlerle birlikte hareket etmeye, Osmangazi’ye değer katmaya varız” dedi.
Osmangazi teşkilatı, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’la da görüştü. AK Parti heyeti, son olarak Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Alper Uzman’ı makamında ziyaret etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.