SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'de bir istifa daha!

Belediye başkan adaylığı için istifaların art arda geldiği AK Parti'de Mudanya İlçe Başkanı  Dr. Ahmet Murat Ünal da istifa ederek Mud

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'de bir istifa daha!
Belediye başkan adaylığı için istifaların art arda geldiği AK Parti'de Mudanya İlçe Başkanı  Dr. Ahmet Murat Ünal da istifa ederek Mudanya Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceklerini söyledi.
Mudanya AK Parti İlçe Başkanı belediye başkan adaylığı için görevinden istifa etti. Partililerle helalleşen Ünal, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, belediye başkan adaylığı için görevinden istifa etti. Ünal, yaptığı açıklamasında mevcut Belediye Başkanını eleştirerek “Mudanya’da kardeşliği ve birlikteliği bitirmiş, kimseye selam veremez duruma gelmiştir. Korumasız sokağa çıkamaz olmuştur. Mudanya yeniden eski günlerine dönecek ve kardeşliği yeniden tesis edeceğiz. Hakkımızda üretilen dedikodular yersiz olup Belediye Başkanlığını kazandığımızda kimseyi ötekileştirmeden hizmet edip, kimseyi ekmeğinden aşında etmeyeceğiz” dedi.  Ünal, eşi ile birlikte ilçe yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek vedalaştı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.