SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti'den 301 Soma şehidine 301 hatim

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, mayıs ayında Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 çalışan için indirilen hatimlerin duasını ya

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti'den 301 Soma şehidine 301 hatim
AK Parti Bursa İl Başkanlığı, mayıs ayında Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 çalışan için indirilen hatimlerin duasını yaptı.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, tarafından Fomara Meydanı'ndaki Şehreküstü Camii'nde etkinlik düzenlendi. Cuma namazının ardından düzenlenen programda 301 hayatını kaybeden işçi için indirilen 301 hatmin duası yapıldı. Duanın ardından cami çıkışında lokma dökülerek, cemaate dağıtıldı. AK Parti Bursa başkan yardımcıları, yöneticiler ve vatandaşların katıldığı programda konuşan İl Teşkilat Başkanı Abdullah Duman, "13 Mayıs’ta yaşanan maden kazasının tüm Türkiye’yi yasa boğdu. AK Parti Bursa İl Başkanlığı olarak Soma’da yaşamını yitiren işçileri dualarla anmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik" dedi. Soma'daki 301 kişinin hayatını kaybetmesi yürekleri dağladığını ifade eden Duman, "Bizler de vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığını hissetmek ve oradaki 301 işçimizi bir daha anmak için 301 tane hatim yaptık. Bugün de burada bu 301 hatmin duasını gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.