SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Partili gençlerden Soma şehitleri için 301 fidan

Bursa’nın kömür ocaklarıyla ünlü Orhaneli ilçesinde, AK Partili gençler, Soma’daki faciada hayatını kaybeden 301 madenci için 301 fidan d

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2014 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2014 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Partili gençlerden Soma şehitleri için 301 fidan
Bursa’nın kömür ocaklarıyla ünlü Orhaneli ilçesinde, AK Partili gençler, Soma’daki faciada hayatını kaybeden 301 madenci için 301 fidan dikti.

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları, Soma şehitleri için fidan dikme kampanyası düzenlendi. Fidan dikimine ve Sadağı kanyonu yürüyüşüne Bursa’nın 17 ilçesinden AK Parti Gençlik Kolları yöneticileri katıldı. İlk program Sadağı kanyonunda sabah kahvaltısı ile başladı. Ardından kanyonda 4 kilometrelik yürüyüş yapıldı. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, “Soma’da yaşanan maden kazasında 301 vatandaşımızı kaybettik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız için hatıra ormanı tesis etmeyi düşündük. Daha önce ‘AK Gençlik Bursa’ olarak adlandırdığımız ormanımızın ismini ‘Soma Şehitleri Hatıra Ormanı’ olarak değiştirdik. 17 ilçemizde görev yapan AK gençlikle Orhaneli İkizoluk köyüne 301 fidan diktik. Elim kazada hayatını kaybeden 301 maden şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyoruz” dedi.

AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykurt da, “Bugün burada 19 Mayıs programımız daha coşkulu olacaktı, ama Soma faciası yaşandı. Maden şehitlerimiz için fidan diktik.Gençlik kollarımızın bu anlamlı programı için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sabah kahvaltısı ve kanyonda yürüyüşün ardından Orhaneli’ye bağlı İkizoluk köyünde 301 maden şehidi için 301 fidan dikildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.