SON DAKİKA
Hava Durumu

Ak Partililer İftarda Buluştu

AK Parti Bursa İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından, Kültürpark içerisindeki İnegöl Belediyesi Nikah Salonu önündeki açık alanda, parti t

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ak Partililer İftarda Buluştu
AK Parti Bursa İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından, Kültürpark içerisindeki İnegöl Belediyesi Nikah Salonu önündeki açık alanda, parti teşkilatına yönelik düzenlenen iftara katılan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 2014 Mart yerel seçimlerinde tüm Bursa'da AK Partinin geçmişte olduğu gibi yine çok güzel sonuçlara ulaşacağını belirtti. 


AK Partinin Bursa İlçeleri bazında ilk olan İftar Yemeğine, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Başkan Yardımcısı Cemalettin Torun, Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Öztürk, Ahmet Köken, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Başkan Yardımcıları Yusuf Şen ve Turgay Yel, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Gültekin, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, belde, köy ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda parti üyesi katıldı. Yemeğe AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile diğer Milletvekillerinden hiç birinin katılmaması dikkat çekti.
SU UYUR DÜŞMAN UYUMAZ
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, bugün Türkiye'de başarıya ulaşamayanlar, komşu ve dost ülke Mısır'da aynı olayı tezgahlamaya gayret ettiğini belirterek, "İnsan bu kalabalığı görünce heyecanlanıyor. Özellikle Mayıs ayı içerisinde yaşadığımız o talihsiz günlerden sonra belki şimdi mikrofonu elimize aldığımızda son 10 yılda yaptıklarımızı, vatandaşlarımıza kazandırdıklarımızı anlatırken, artık biz bile yeter dediğimiz oluyordu. Ama demek ki, yetmiyormuş. Derler ya, su uyur düşman uyumaz. Başta dışarıda olan düşmanların özellikle içerideki belki işbirlikçisi, belki bilmeden onlara çanak tutanların sayesinde gerçekten geçen ay içerisinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak çok da hoşumuza gitmeyen, çok da kırıldığımız olaylar yaşadık. Ve bugün Türkiye'de başarıya ulaşamayanlar, dost ülke Mısır'da aynı olayı tezgahlamaya gayret ediyorlar. İnşallah Türkiye'de olduğu gibi orada da başaramayacaklar. İşte bugün burada gördüğümüz ekip, İnegöl için söylüyorum Türkiye'de bir çok kötü emeli olanların başarıya ulaşamaması için canını dişine, gecesini gündüzüne katmış bir şekilde çalışan ekip. İşte bu ekipler sayesinde o kötü emelleri olan insanlar, Türkiye'de emellerine ulaşamayacaktır. Dünya da her türlü engellemelere rağmen ekonomisiyle, özgürlükleriyle, gelişmiş ilk 10, belki ilk 5 ülke arasında 2023 yılında Türkiye yerini alacak" dedi.
GÜRCİSTAN’DA, KOSOVA’DA, BOSNA’DA İFTAR VERİYORUZ
2014 Mart tarihinde icra edilecek yerel seçimler öncesinde, İnegöl bundan önceki seçimlerde nasıl güçlü bir şekilde hazır olduysa, yine aynı şekilde hazır olacağını ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Burada amaç bir araya gelmek, bu işe hizmet eden, bu işe gönül veren yüzlerce hatta binlerce ifade edilen arkadaşlarımızla bir arada olmaktı. Ve hamdolsun koştunuz geldiniz, 2 bin 300 civarında misafirimizi burada ağırlamış bulunuyoruz. İnegöl olarak her yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu bir Ramazan geçiriyoruz. Mahalle konağımızda her akşam 650 kişi iftar yapıyor. Hakeza aşevimizden yemekler dağıtılıyor. Erzak dağıtımlarımız Ramazan öncesinde tamamlandı. Biz bunu sadece Ramazan da yapan bir belediye değiliz. Düzenli olarak Umuteli Sosyal Yardım Merkezi marifetiyle sadece gıda konusunda değil, tüm ihtiyaçların giderilmesiyle alakalı tespit ettiğimiz ailelerin sıkıntılarına yetişiyoruz. Şükürler olsun İnegöllü işadamları sadece İnegöl ile yetinmedi. Ben dün Gürcistan'dan geldim. Bir akşamlığına gittim. Çarşamba gittim, Perşembe geldim. Ve yine nasip olursa bir günlüğüne Kosova'ya ve bir günlüğüne de Bosna'ya gideceğim. İnegöllü işadamları, İnegöl insanı, İnegöl Belediyesi oralarda da var. İftar çadırları açtık. Orada ki ihtiyaç sahibi insanların nasiplenmesini sağlamaya çalışıyoruz. İftar yemekleri beraberinde erzak dağıtımını oralarda da başlattık. Kardeş şehir belediyelerimiz marifetiyle oralarda erzak dağıtımları yapıyoruz. İnanın onların yüzündeki mutluluğu görmek, Türk insanının, İnegöl insanının yardımları karşısında onların dualarını bizzat yaşayan bir insan olarak, o mutluluğu yaşamak ayrı bir keyif. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz olması nedeniyle dolu dolu çalışıyoruz. Eksiklerimiz aksak kalan noktalar olabilir, tamamlamak adına büyük bir gayretimiz var. İnşallah Ekim ayı sonu itibariyle bütün çalışmalarımızı tamamıyla toparlamış olacağız. Temennimiz odur ki, malum olağan bir durum olmazsa Mart 2014 tarihinde icra edilecek yerel seçimler öncesinde, İnegöl nasıl güçlü bir şekilde hazır olduysa yine aynı şekilde, güçlü bir şekilde hazır olacak. Ve inşallah el birliğiyle sandık temsilcisiyle, köy ve mahalle temsilcisiyle, meclis üyesiyle, yönetim kuruluyla velhasıl tüm organlarıyla dolu dolu bir seçime hazırlanacağız. Tabi ki ilçe halkımızın hem duası hem de desteğiyle, dün olduğu gibi bugünde inşallah muvaffak olacağız" diye konuştu.
TÜRKİYE’NİN İMKANLARI ARTIK MİLLETİN EMRİNE VERİLİYOR
Türkiye'nin çok önemli süreçlerden geçtiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’da, "Çok önemli bir ayı idrak ediyoruz. Kardeşliğin, dostluğun, barışın, tüm insani değerlerin gerçekten buram buram yaşandığı bu ayda her türlü zamanın, her türlü ortamı verimli bir şekilde kullanmak ve dayanışma duygularımızı, kardeşlik duygularımızı artırmak için bu ortamlarda bir araya gelmenin önemini ifade etmek istiyorum. Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye çok önemli süreçlerden geçiyor. Dünyadaki ekonomik krizlere rağmen yoluna büyük bir kararlılıkla devam eden Türkiye, zaman zaman çeşitli engellerle karşılaşıyor. Bundan sonra da muhtemelen karşılaşacak. Ama son 10 yılda Türkiye ulaştığı potansiyelle, güçle, yönetim anlayışıyla, Allah'ın izniyle bu problemleri çok rahat bir şekilde aşmasını da biliyor. Bundan sonra ki süreçte bu daha da tüm dünya tarafından anlaşılacak. Türkiye'de insanımızın ihtiyaçlarını dikkate alan bir yönetim anlayışı sergileniyor. Türkiye'nin imkanları artık milletimizin emrine veriliyor. Bir kısım iç ve dış güçler tarafından sömürülen bir ülke olmaktan hızla çıkarılıyor. Bu Türkiye dünyada da, içerde de, dışarıda da birilerini rahatsız ediyor olabilir. Ama Allah'ın izniyle bizim insanımız artık uyandı. Bizim insanımız hakkını, hukukunu savunur hale geldi. Ve inanıyoruz ki, bundan sonra bu yükselişini sürdürecek. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'ümüzde de güzel çalışmalar yapılıyor. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten Bursa'da dikkat çeken bir belediyecilik ortaya koyuyor. Bugüne kadar yaptıkları bugünden sonra yapacaklarının da en güzel işaretleri. Ben önümüzdeki yerel seçime giderken tüm Bursa'da AK Partinin geçmişte olduğu gibi çok güzel sonuçlara ulaşacağını, sizlerin desteğiyle daha iyi noktalara, daha iyi bir İnegöl'e, daha iyi bir Bursa'ya ulaşacağına yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.