SON DAKİKA
Hava Durumu

AKM Malzemecilik İnegöl'de açıldı!

Sektörde önemli bir yere sahip olan AKM Malzemecilik, mobilyanın başkenti İnegöl’de Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katılımıyla h

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AKM Malzemecilik İnegöl'de açıldı!
Sektörde önemli bir yere sahip olan AKM Malzemecilik, mobilyanın başkenti İnegöl’de Belediye Başkanı Alper Taban’ın da katılımıyla hizmete açıldı.
İnegöl’ün Ertuğrulgazi Caddesi’nde önemli bir yatırıma imza atan AKM Malzemecilik’in Mehter takımı eşliğinde yaptığı açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan yardımcısı Turgay Yel, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, bazı siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Açılış konuşmasını yapan AKM Malzemecilik’in sahibi Fatih Aslan, “Ülkemizin ve sektörümüzün ekonomik, pazar ve talep anlamında dalgalı, istikrarsız bir dönemden geçmekte olduğu bu zamanda ismi mobilyayla özdeşleşen mobilya ihracatının ve inavasyon’unun öncüsü olan İnegöl’e yaptığımız yatırım gerek bizim, gerek Safaş süngerin, gerek diğer tedarikçilerin sizlere ve sektöre güvenimizin eseridir. Bu bağlamda AKM Ailesi olarak sizlere kaliteli, rekabetçi, şeffaf bir ticari anlayışıyla hizmet vereceğiz. Açılışımızın 12 mart tarihine denk getirmemizin sebebi istiklal marşımızın TBMM kabulünün yıl dönümü olması sebebiyledir. Bu vesileyle milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u minnetle yad ediyoruz. Sözlerime son verirken hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı. Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban ise; “Bugün AKM Firmamızın, işletmesinin güzel bir mekan’ın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bu mekanın kendilerine Ailelerine ve Şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tabi ki Hayatta inişler çıkışlar var, Dünya artık büyük bir köy, Dünyanın her köşesinde yaşanan en ufak bir olay, Dünyanın her yerinden hissedilebiliyor ama hamdolsun Ülkemiz her koşulda ve şartta büyümeye kalkınmaya, üretmeye devam ediyor, çemberimiz git gide büyüyor, istihdamımız artıyor. Burada Fatih Bey gibi değerli iş adamlarımızın Ticarete Atılmalarıyla gerçekleştiriyoruz. Ticaret işi gerçekten cesaret işidir, girişimcilik işidir bu cesareti kendileri gösterdikleri için kutluyorum” dedi.

 



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.