SON DAKİKA
Hava Durumu

Aktaş, İnegöl'ün Yeni Hakimlerini Ziyaret Etti

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de yeni kurulan Ağır Ceza Mahkemesi Başkan ve üyelerine "hoş geldin" ziyaretinde bulund

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2013 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aktaş, İnegöl'ün Yeni Hakimlerini Ziyaret Etti
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de yeni kurulan Ağır Ceza Mahkemesi Başkan ve üyelerine "hoş geldin" ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında, İnegöl Adliyesi’ne yeni atanan hakimler de unutulmadı. 


İnegöl Adalet Sarayı’na giderek ilk olarak İnegöl’de yeni kurulan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Oğuzhan Kılıç’ı ziyaret eden Başkan Alinur Aktaş, daha sonra sırasıyla İnegöl’de yeni kurulan ikinci mahkeme olan Aile Mahkemesi Hakimi Engin Bedir’i, Sulh Hukuk Hakimi Pınar Kabaoğlu Kılıç’ı, 3. Asliye Ceza Hakimi Nursel Bedir’i ve 1. Sulh Ceza Hakimi Burcu Zorlu’yu ziyaret etti. Başkan Aktaş, samimi havada geçen ziyaretler sırasında hakimlere çiçek takdiminde bulundu.
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç’ın makamında, ziyaretle alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ağır ceza mahkemesinin İnegöl’e kurulmasının son derece sevindirici olduğunu belirterek, “İnegöl’ümüz ekonomisiyle, ticareti ve nüfusuyla hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye paralel olarak adli iş ve işlemler de artıyor. Temennimiz ve ümidimiz o dur ki, yeni yapılacak düzenlemelerle bu artış minimum seviyeye iner, iş ve işlemler daha seri halledilir. Mahkeme başkanımızla beraber adliyede farklı kademelerde göreve başlayan hâkim ve savcı arkadaşlarımız oldu. Bugün kendilerine selam verip, ziyaret ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Şahsım ve kurumum olarak, yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu varsa, her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile mahkeme başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Yeni yer ve görevlerinin hem kendileri, hem ailesi, hem de tüm adli makamlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kendilerine ve İnegöl’ümüze yeni atanan tüm hakim ve savcılara saygılar sunuyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç ise, “Bu güzel kente atandığım için çok mutluyum. Daha önce İnegöl üzerinden, Ankara veya başka yerlere giderken geçiyor ve İnegöl’ün meşhur köftesinin de tadına bakıyorduk. Fakat buraya atanınca, İnegöl’ün ne kadar büyük, ne kadar gelişmiş bir kent olduğunu gördük. Ağır ceza mahkemesinin de kurulmasının ne kadar yerinde olduğunu tahlil ettik. İnşallah burada İnegöl halkına en iyi şekilde hizmet etmek için, gerek ağır ceza mahkemesi, gerekse adli yargı başkanlığımız olarak elimizden geleni, değerli Başsavcımla beraber yerine getireceğiz. Sayın Başkanımız, sayın Kaymakamımız ve diğer idarecilerle birlikte uyum içinde hizmet etmeye çalışacağız. Sayın Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.