SON DAKİKA
Hava Durumu

Aktaş'tan modef EXPO'ya davet

İstanbul Taksim Ceylan İntercontinental Otel'de yapılan TÜV Rheinland lansman toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenleyen İnegö

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2011 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2011 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aktaş'tan modef EXPO'ya davet
İstanbul Taksim Ceylan İntercontinental Otel'de yapılan TÜV Rheinland lansman toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 17 Ekim Pazartesi günü saat 14.00'de açılışı yapılacak olan 6. Modef EXPO Fuarına bütün sektör temsilcilerini davet etti.

Bası toplantısında, 100 yılı aşkındır ağacı sanata dönüştüren bir merkezden, İnegöl'den geldiklerini ifade eden Alinur Aktaş, "İnegöl mobilyası bir dünya markasıdır sloganıyla dünyaya açılan, Türkiye'nin mobilya başkenti olma yolunda önemli mesafe kat eden İnegöl'ümüzde bu sene Modef Expo Fuarı'nın 26'ncısını düzenliyoruz. Organize sanayi bölgesi, verimli ve bereketli Romabet toprakları, kültürel birikimi, köklü geçmişi, çalışkan ve üreten insanı ile daha nice markalar, daha nice değerler ortaya çıkaran İnegöl diye bir şehir var bu ülkede" dedi.
Modef Expo Mobilya Fuarı'nın 17 Ekim Pazartesi günü 145 firmanın iştirakiyle kapılarını ziyaretçilerine açacağını hatırlatan Aktaş, "Ülkemizde mobilyanın modası artık İnegöl fuarlarında belirleniyor. Modef fuarlarımız Türkiye'nin en popüler fuarları arasına girmiş durumdadır. Çünkü İnegöl 100 yıldır, her yeni güne mobilya ile uyanıyor. İnegöl'de 99 dilde mobilya üretiliyor. Fuarcılık anlamında gün geçtikçe profesyonelleşiyoruz. Fuarlarımızı organize ederek fuar hareketliliğini yıl geneline yaymayı başardık. İnegöl'de bir yıl zarfında mobilya alanında 3 fuar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.