SON DAKİKA
Hava Durumu

Akuğur'da mutlu son

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Uğur Ölekli gazetemize yaptığı açıklamada marketlerinde kasiyer olarak tesettürlü bayanların çalıştırılmamasını

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2013 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2013 23:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Akuğur'da mutlu son
Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Uğur Ölekli gazetemize yaptığı açıklamada marketlerinde kasiyer olarak tesettürlü bayanların çalıştırılmamasının bir eksiklik olduğunu ama çok daha önemli ve stratejik yerler olan muhasebe, depo ve şarküteri bölümlerinde başörtülü bayanların çalıştırıldığını vurguladı.


Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta gazetemizde Akuğur Alışveriş Merkezleri'nde, tesettürlü bayanların kasiyer olarak çalıştırılmadıklarını gündeme getirmiştik. Kendisi de muhafazakar bir çizgide olan Akuğur Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Uğur Ölekli'nin böyle bir uygulamaya müsaade etmesine bir anlam verememiştik. Haberimizin ardından Akuğur'dan müjdeli haber geldi. Faruk Uğur Ölekli gazetemize yaptığı açıklamada marketlerinde kasiyer olarak tesettürlü bayanların çalıştırılmamasının bir eksiklik olduğunu ama çok daha önemli ve stratejik yerler olan muhasebe, depo ve şarküteri bölümlerinde başörtülü bayanların çalıştırıldığını vurguladı. Ayrıca Ölekli, muhafazakar bir anlayışa sahip olmaları sebebiyle marketlerinde alkollü içki satışı da yapmadıklarını sözlerine ekledi. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne Akuğur’dan bir açıklama metni gönderildi. Akuğur Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Akuğur Alışveriş Merkezleri'nde bugüne kadar her çalışanının, hizmet verdiğimiz her müşterinin ve işbirliği yaptığımız tedarikçilerimizin dini inançları ya da yaşam tarzları nedeni ile hiçbir şekilde sorgulanması ve buna bağlı olarak ayrımcılık yapılması söz konusu olmamıştır ve olmayacağı da firmamızın güvencesi altındadır.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.