SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Ömeroğlu Yıldırım için aday adaylığını açıkladı

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları devam ederken, Ali Ömeroğlu Yıldırım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ali Ömeroğlu Yıldırım için aday adaylığını açıkladı
AK Parti’de aday adaylığı başvuruları devam ederken, Ali Ömeroğlu Yıldırım Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı Binası’nda düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu toplantı ile aday adaylığını açıklayan Ali Ömeroğlu, “Kentimizin ve ülkemizin bu başarı yolculuğunda daha etkin rol almak ve daha fazla sorumluluk alabilmek ve hükümetimizin 2023 vizyon hedefine katkı koyabilmek amacıyla Yıldırım Belediye Başkan aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

Yıldırım’ın ve Yıldırımlıların hizmetin en iyisine layık olduklarını ifade eden Ali Ömeroğlu, “Yıldırım ilçemiz; tarihi ve doğal güzellikleri, demografik yapısı ve gelişme potansiyeli ile Bursamızın gözbebeği konumundadır. İlçemizin, şehrimizin ve ülkemizin parlak geleceğine katkıda bulunabilmek benim için büyük mutluluk olacaktır” diye konuştu.

‘Sağlıklı bir Yıldırım için sağlıkçı başkan’ sloganı ile yola çıktığını ifade eden Ömeroğlu, “Yıldırım’a bugüne kadar hizmet eden, bir çivi çakan herkese teşekkür ederim; ancak bu bir bayrak yarışıdır. Kurumlarda devamlılık esastır. Amacım, başkan seçildiğim takdirde bayrağı daha yukarılara taşımaktır. Yıldırım’ın AK Parti belediyeciliği ile tanışmasının üzerinden yaklaşık 10 yıl geçti. İlçemizde, şehrimizde ve ülkemizde AK Parti belediyelerinin başarıları su götürmez bir gerçektir” şeklinde konuştu.

Yıldırım’a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara başarılar dileyen Ömeroğlu, seçimin demokratik olgunlukla gerçekleşeceğine inandığını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.