SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Özkan'a Çeşnigir'de Yoğun İlgi

‘Mobil Başkan’ sloganı ile yola çıkan ve ilçenin dört bir yanında, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri ile vatandaş buluşmalarını

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ali Özkan'a Çeşnigir'de Yoğun İlgi
‘Mobil Başkan’ sloganı ile yola çıkan ve ilçenin dört bir yanında, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri ile vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Çeşnigir Mahallesi’nde etkinliklere yeni bir halka daha ekledi. Sabah namazı sonrası mahalle kahvesinde kurulan sofrada, vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Özkan’a, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son olarak Çeşnigir Mahallesi’ne giderek, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine yeni bir halka daha ekledi. Başkan Ali Özkan, Çeşnigir Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşarak, mahalle sakinlerinin sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

Ortak Akılla Karacabey’i Geliştirmeye Devam Edeceğiz

‘Halil İbrahim Sofrası’ ismini verdikleri vatandaş buluşmalarında, merkez - kırsal ayırt etmeden, tüm mahalleleri ziyaret etmeyi amaçladıklarına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; “Toplantılarımızın bir yenisini daha bugün Çeşnigir Mahallemizde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, meclis üyelerimizle beraber çeşitli vesilelerle, vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu vesilelerden bir tanesi de organize ettiğimiz sabah kahvaltıları. Karacabey'in merkezi ile kırsalındaki 65 mahallemizdeki kahvehanelerde, camilerde bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Belediyemizden tüm isteklerinizi dinlemeyi, sizlerle beraber bunları değerlendirmeyi ve çözüm yollarını da ‘ortak akılla’ geliştirmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Gurur Duyduk

Belediye Başkanı ile aynı masayı paylaşmaktan ve sorunlarını aktarmaktan duydukları memnuniyeti aktaran vatandaşlar ise “Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne kavuşmamız ve modern belediyecilik imkânlarından faydalanmanın yanı sıra, yetkililerin mahallemize gelerek bizleri dinlemesinden büyük gurur duyduk” şeklinde konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.