SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Yılmaz: 'Osmangaziyi çiçek gibi yapacağız'

  Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bursa'da her kesimi ziyaret ede

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ali Yılmaz: 'Osmangaziyi çiçek gibi yapacağız'
 

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bursa'da her kesimi ziyaret eden Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’ın bu kez durağı Bursa Müftülüğü  ve Osmangazi Muhtarlar Derneği oldu.

Göreve geldiğinden bu yana ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan ve sözlerine duanızı almaya geldik diyerek başlayan Yılmaz yeni neslin güzel bir şekilde yetişmesi için hep birlikte elimizden ne geliyorsa yapmamız gerektiğini söyledi. Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Siz ne kadar çalışırsanız çalışın, dışarıda bizim on katımız kadar kirlilik var, tahribat var. O yüzden belediyeler, biz siyasetçiler, müftülükler birlik içerisinde hareket etmeliyiz ki gençliğimizin geleceğini kurtarabilelim. Bizler siyasetçiler olarak gençlerimizi nasıl eğitiriz, onların hayatlarına nasıl yön verebiliriz onun çabasındayız. Sentetik uyuşturucu gibi zehirlerin birçok genci öldürmesi gençliğin önemini bir kat daha arttırdı. Bu gibi çalışmalarla inşallah hep birlikte ülke gençliğini güzelliğe iyiliğe yönlendiririz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, gençliğin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Prof. Dr. Mehmet Emin Ay: “Sizleri müftülükte görmekten çok memnun oldum. Şu memleketin maddi manevi imarı için çalışanlara bizler çok dua ediyoruz. Yeni görevinizi Allah mübarek etsin. Çok güzel bir konuya temas ettiniz. Gençliğimiz çok önemli. Bizler Erguvan Gençlik Derneği projemizle Bursamıza hizmet ediyoruz. BEBKA’nın desteğinin verdiği bu proje ile sadece Bursamıza değil ilçe temsilciliklerimizle de gençlere hizmet ediyoruz. Gençlerimiz çok önemli bu konuda hiç gevşeklik göstermememiz lazım. “ dedi.

Müftülük ziyaretinden sonra Osmangazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları çözüm ortağı olarak gördüğünü söyleyen Yılmaz: “Biz mahalle muhtarlarıyla sık sık toplantı yapıyoruz ve onların dertlerini dinliyoruz. Bunun neticesinde meclis üyelerimizle bu konuda çalışıp onların sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımızın hangi siyasi görüşten olmasının bizim için bir önemi yok. Aynı hizmet görüşünden olmamız yeterlidir. Muhtarlar bizim çözüm paydaşımız, onlarla birlikte çalışacağız. Hep birlikte önce Osmangazi’yi sonra da Bursa'yı çiçek gibi yapacağız.” dedi.

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın bu ziyaretiyle kendilerine değer verildiğini hissettiklerini söyleyen Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil “Bizi önemseyip bize değer verip buraya gelen Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanlığına çok teşekkür ederiz. Biz 110 tane muhtarın üyesi olduğu bir derneğiz, buraya gelmeniz o muhtarların mahallelerine de gitmiş olmanız demektir. Ben değil biz olursak ben yaptım değil biz yaptık diyebilirsek mahallelerde o zaman her şey daha güzel olur. İnşallah birlik beraberlik içerisinde Osmangazi’yi çiçek gibi yapacağız.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.