SON DAKİKA
Hava Durumu

Ali Yılmaz'dan teşkilata teşekkür

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 30 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan 6’ncı Ola

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ali Yılmaz'dan teşkilata teşekkür

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 30 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan 6’ncı Olağan Genel Kurul öncesi, 3 yıllık süre zarfında beraber yol yürüdüğü teşkilat üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.


Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aslıhan Köse’nin yanı sıra ana kademe, kadın ve gençli kolları üyelerinin yanı sıra mahalle başkanları da hazır bulundu.


Törenin açılışında konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, görev süresi boyunca beraber yol yürüdüğü dava arkadaşlarına, gösterdikleri üstün gayretlerden ötürü teşekkür etti.


“Birlikte başardık”


3 yıllık süre zarfında teşkilat olarak, çok kritik süreçlerin üstesinden başarıyla geldiklerinin altını çizen Yılmaz, “Biliyorsunuz haftaya, ayın 30’unda kongremiz var. Bayrağı devredeceğim, bizden önceki dönemde de görev almış Ufuk kardeşimize şimdiden hayırlı olsun diyorum. Osmangazi ve Bursa için bu değişim hayırlar getirsin. Acısıyla, tatlısıyla 3 seneyi geride bıraktım. Bu sürede sizlerle birlikte çok ciddi başarılara imza attık. Kongreden sonra da Osmangazi’mize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Osmangazi’miz her dönem aldığı oy oranını artırmış ve çıtayı daha yukarıya taşımıştır. Bunu hep birlikte gece-gündüz çalışarak başardık” dedi.


Görev süresi boyunca çalışmalara sabah namazı ile başladıklarını ve bu çalışmaların gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdüğünü hatırlatan Ali Yılmaz, “Derdimiz reisimiz, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletebilmekti. Sabah namazı ile çalışmalara başladık ve gece saatlerine kadar hep birlikte çalıştık. Bunda yanımızda olan belediye başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ne zaman kapısını çaldıysak, bizleri geri çevirmedi, destek verdi. Kendisinin destekleri yeni dönemde de artarak devam edecektir. Meclis üyelerimize, belediye başkan yardımcılarımıza, kısacası dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaptığı konuşmada başta AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz olmak üzere tüm parti teşkilatına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Dündar, “AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı teşkilatımız ay sonunda yapılacak olan kongrede görev bayrağını yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza devredecekler. Başta AK Parti Osmangazi İlçe Başkanımız Ali Yılmaz ve yönetim kurulu olmak üzere tüm teşkilat üyelerine 3 yıllık süre zarfından gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kongrede aday olan Ufuk Çömez arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Bu hareket 2001 yılında başladı. Halkımız bu 16 yıllık süreçte AK Parti’nin hem yerelde hem de genelde neler yapabildiğini gördü. Bu çalışmaları yapabilmek için tabi ki seçimleri kazanmak gerekiyor. Seçimlerde güçlü teşkilatlar ile kazanılıyor. Girdiğimiz her seçimde halkımızdan gücümüzü aldık ve önümüzde hiçbir engel kalmadı. Gücümüzü milletten alarak ülkemizi dünyada söz sahibi olan bir noktaya getirdik. Farklı dönemlerde önümüzü kesmek istediler. 15 Temmuz darbe kalkışmasında teşkilatlarımız öncülüğünde halkımız ile tek yumruk olarak bayrağımızı, vatanımızı ve milletimizi savunduk. Göreve gelen isimler sürekli değişir. Esas olan bu yoldaki kararlılık ve devamlılıktır” dedi.


Yereldeki başarının geneldeki başarıyı arttırdığını ifade eden Başkan Dündar, “Bizler güzel işler ortaya koydukça vatandaşlarımızın da desteği artıyor. Halkımız ile birlikte başarıyı yakalıyoruz. Bizim başarımızı sadece Bursa değil, Türkiye değil tüm dünya takdir ediyor. Yerelde bizler güzel işler başarırken, genelde de Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ülkemizin çok daha iyi yerlere gelmesi adına gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. 16 yıldır iktidarda olan AK Parti, emperyalist güçlerin ülkemizin kaynaklarını sömürmesinin önünü kesti ve bu ülkenin kaynaklarının yine bu ülke için kullanılmasını sağladı.” diye konuştu.


30 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Merinos AKKM’de yapılacak 6. Olağan Kongre’de bir nöbet devir tesliminin gerçekleşeceğini belirten İlçe Başkan Adayı Ufuk Çömez, birlik ve beraberlik mesajları verdi.


AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Semih Peksert ve Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt’un da birer selamlama konuşması yaptığı program, mahalle başkanlarından ana kademe üyelerine, meclis üyelerinden ana kademe üyelerine, teşkilat çalışmalarına sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.