SON DAKİKA
Hava Durumu

Altepe'den Kapak Projesine Destek

Merinos Parkı'nda organize edilen Temaşa-i Ramazan programları kapsamında Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi tarafından açılan standı z

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Altepe'den Kapak Projesine Destek
Merinos Parkı'nda organize edilen Temaşa-i Ramazan programları kapsamında Bursa Kent Konseyi (BKK) Engelliler Meclisi tarafından açılan standı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BKK Başkanı Semih Pala'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Park’ta organize edilen Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nin açtığı stantla ‘Altın Kapak Sandalye’ye projesini her kesime duyuruyor. Temaşa-i Ramazan etkinlikleri izlemek için gelen vatandaşlar, yanlarındaki kapakları standa bırakarak projeye olan desteklerini sürdürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe de BKK Engelliler Meclisi standını ziyaret ederek BKK Başkanı Semih Pala’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Altın Kapak Sandalye’ye projesi kapsamında 60 adet akülü aracı ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi. Hedeflerinin 100 adet akülü sandalye olduğunu belirten Pala, “Engelliler Meclisi’miz Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyor. Yaklaşık 2 milyon kapakla bir adet akülü sandalye alınabiliyor. Kampanya son derece başarılı bir şekilde yürütülüyor. Halkımız da projeye sahip çıktı. Öğrenciler, taksiciler, muhtarlar ve her kesimden bizlere kapaklar ulaştırılıyor. Gerek biz araçlarımızla kapakları alıyoruz, gerekse vatandaşlarımız Bursa Kent Konseyi ofislerine getiriyor. edilen Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında standımız bir ay boyunca açık kalacak. Vatandaşlarımız biriktirdikleri kapakları buraya da teslim edebilir” dedi.
Başkan Recep Altepe, BKK Engelliler Meclisi tarafından yürütülen ‘Altın Kapak Sandalye’ye projesinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Projenin hem doğaya, hem de engelli bireylere katkı sağlayacağını belirten Altepe, tüm Bursa halkının projeye destek olması için çağrıda bulundu.
Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez ise desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.